MERKEZ İLÇE KURUM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik Merkez İlçe Kurum Müdürleri toplantısı Atatürk İlkokulu toplantı salonunda yapıldı.

06 Aralık 2017 Çarşamba 11:37
469 Okunma
MERKEZ İLÇE KURUM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

 Bilecik Merkez İlçe Kurum Müdürleri toplantısı Atatürk İlkokulu toplantı salonunda yapıldı.  

 


  Toplantıya Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, müdür yardımcıları, okul ve kurum müdürleri katıldı.
  Toplantıda açılış konuşması yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ezberci eğitimin çok geride kaldığını ve eldeki imkanların kullanılarak öğrencilerin öğrenmesinin önünün açılmasının gerektiğini söyledi.


 

 Durmuş, “Yöneticilerimiz de öğretmenlerimiz de kendilerini buna göre geliştirmeleri gerekiyor. Ancak bu şekilde sürekli gelişen ve değişen dünya ile rekabet edebilecek ve öne geçebilecek bir nesil yetiştirebiliriz. Eğitim öğretim faaliyetlerini planlarken sadece sınav odaklı hareket edilmemelidir. Öğrencilerimizin bilgiyi güncel hayatla ilişkilendirme, bilgiyi pratik olarak kullanabilme becerilerini ve yorum güçlerini de geliştirmeliyiz.

 

 

 Yurt ve dünya sorunları karşısında kafa yoran, çözüm üretmeye çalışan ve harekete geçen, ahlaki ve insani özellikleri gelişmiş nesiller yetiştirmek çok önemlidir. Ben bu anlamda toplantıda emeği geçenlere çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 06.12.2017 11:37
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle