MAÇ TATİL EDİLDİ!

Ajax - Feyenoord maçında ortalık fena karıştı... 3 farklı geriye düşen ev sahibi Ajax'ın taraftarları sahayı yabancı madde yağmuruna tutunca mücadele tatil edildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Eylül 2023 Pazartesi 11:03
752 Okunma
MAÇ TATİL EDİLDİ!

Ajax - Feyenoord maçında ortalık fena karıştı... 3 farklı geriye düşen ev sahibi Ajax'ın taraftarları sahayı yabancı madde yağmuruna tutunca mücadele tatil edildi.

Hollanda Eredivisie Ligi’nde oynanan Ajax-Feyenoord maçında istenmeyen olaylar yaşandı.

Ajax’ın ev sahipliğinde oynanan mücadelenin ilk yarısında son şampiyon Feyenoord 3-0’lık üstünlük yakaladı. 37. dakika itibariyle rakibin 3 farklı üstünlük kurması Ajax taraftarlarını çileden çıkardı ve sahaya yabancı madde yağdı. Hakem tribün olayları nedeniyle 3 kez oyunu durdurdu.

Ajax, 4 sene üst üste gelen şampiyonluğun ardından önce geçen sezon tahtı Feyenoord'a verdi, bu sezona da 7 maçta 2 galibiyet ile başladı. Bugün Feyenoord'a karşı iç sahada 3-0 geriye düşünce de taraftar iyice çıldırdı.

3. GOLÜN ARDINDAN FİLM KOPTU

Konuk ekip Feyenoord’un 9 ve 18. dakikalarda Santiago Gimenez, 37. dakikada ise Igor Paixao ile bulduğu gollerin ardından ev sahibi Ajax’ın taraftarları, sahayı yabancı madde yağmuruna tuttu. Hakem tarafından 2 kez durdurulan oyun, olaylar yatıştırılamayınca 3. duraklamanın ardından tatil edildi. Karşılaşmanın Feyenoord lehine hükmen galibiyet ile sonuçlanması bekleniyor.Lige kötü başlayan Ajax’ın, bu maç öncesinde 4 mücadele sonrasında sadece 1 galibiyeti bulunuyordu. 5 maç oynayan Feyenoord’un 11, 4 maçı bulunan Ajax’ın ise 5 puanı bulunuyordu.

KAYNAK: SÖZCÜ GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
MaçOlayTatilEDİLDİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle