KAZANAN BİLECİK OLDU

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Rüstem Çetinkaya 368 oy ile başkan seçilirken, listesinde Bilecik'ten iki iş adamı yer aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Nisan 2022 Cuma 12:14
385 Okunma
KAZANAN BİLECİK OLDU

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Rüstem Çetinkaya 368 oy ile başkan seçilirken, listesinde Bilecik'ten iki iş adamı yer aldı.


Türkiye İhracat Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen seçimde Rüstem Çetinkaya 368 oy ile başkan seçilirken, rakibi Aydın Dinçer 270 oy aldı. Rakibine 98 oy fark atan Rüstem Çetinkaya, Bilecikli mermercilerden tam destek aldı. Çetinkaya'nın listesinde ise Bilecik'te faaliyet gösteren Öksitaş Mermer sahibi Vedat Öksüz ve Yüce Madencilik sahibi Erol Yüce yer aldı. İkili İMİB'in son 20 yılda en çok katılım gerçekleştirilen seçimi olduğunu belirterek, "Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Bilecik'i, Türkiye’ye, madencilere ihracatçılara hizmet edeceğiz” dediler.
Öte yandan Rüstem Çetinkaya, 3 dönemdir İMİB'de başkan yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle