GURUR TABLOSU

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) dereceye giren öğrenciler altın ile ödüllendirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Ağustos 2023 Cuma 12:21
197 Okunma
GURUR TABLOSU

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) dereceye giren öğrenciler altın ile ödüllendirildi.


 

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, YKS'de dereceye giren Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencisi Emre Küçüksolak ve Nisa Zehra Özkara, Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esmanur Uzun ve Bozüyük Mustafa Şeker Anadolu Lisesi öğrencisi Sudenur Kabuk'u makamına kabul etti. Öğrencilere elde ettikleri derecelerden ötürü kutlayan İl Müdürü Akyol, üniversite eğitimlerinde de kendilerine başarılar dileyerek, öğrencilerin başarısında pay sahibi olan eğitim yöneticilerine, öğretmenlere ve ailelerine teşekkür etti.


 

Öte yandan Esmanur Uzun, sözel alanda Bilecik il birincisi, Emre Küçüksolak, sayısal alanda Bilecik il birincisi, Sudenur Kabuk, eşit ağırlık alanında Bilecik il birincisi ve Nisa Zehra Özkara, yabancı dil alanında Bilecik il birincisi oldu. Birincilere İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, altın ile ödüllendirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle