GÖLPAZARI KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN İFTAR YEMEĞİ

Bilecik’in Gölpazarı İlçe Kaymakamlığı tarafından iftar yemeği verildi.

08 Haziran 2017 Perşembe 08:44
751 Okunma
GÖLPAZARI KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN İFTAR YEMEĞİ

Bilecik’in Gölpazarı İlçe Kaymakamlığı tarafından iftar yemeği verildi.

 


  Gölpazarı Belediyesi etkinlik alanında düzenlenen iftar programına yaklaşık 500 kişi katılırken, Gölpazarı İlçe Kaymakamı Kadir Duman, eşiyle birlikte tüm masaları dolaşarak misafirlerinin Ramazanlarını tebrik ederek, “hoş geldiniz” dedi.

 


  Okunan ezan sonrası oruçlar dualar eşliğinde açılırken, iftar sonrası konuşma yapan Gölpazarı İlçe Kaymakamı Kadir Duman, Ramazan ayının feyzi ve bereketi ile düzenlenen iftar programları hoş sohbetlere vesile olduğunu belirtti.

 

 

Duman, “Allah hayırlarımızı, yaptığımız dualarımızı izzeti dergahında kabul etsin. Ülkemizin birlik ve beraberliğimizin daim olmasını yüce Rabbimden temenni ediyoruz" dedi.

 


  Programa; Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İlçe Emniyet Amiri Öner Sevük, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Dinç, muhtarlar, şehit ve gazi aileleri, siyasi parti ve STK temsilcileriyle çok sayıda davetli katıldı.

Son Güncelleme: 08.06.2017 08:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle