FENA YÜKLENDİ!

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, kentte yaşanan susuzlukla ilgili belediyenin bir çözüm üretmediği söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Temmuz 2023 Cuma 14:20
243 Okunma
FENA YÜKLENDİ!

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, kentte yaşanan susuzlukla ilgili belediyenin bir çözüm üretmediği söyledi.


Bilecik'te Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği sorumluluğunda yer alan hatta oluşan patlak sebebiyle 2 gündür su olmazken, bu durumun hafta sonu da devam edeceği öğrenildi. Bu durum karşısında belediyenin bir önlem almadığı iddia eden İl Başkanı Yıldırım, "Duymayan kalmasın Karasu Hattı Bilecik Belediyesi sınırlarında değil. Bilecik Belediye Başkan Vekilimize çok teşekkür ediyoruz. Böylesine bir bilgiyi her paylaşımda, hikayede, sosyal medyada paylaşıp bilgilendirmesinden dolayı çok müteşekkiriz. Ne hikmetse Bilecik Belediyesi yetki alanı dışında olmasına rağmen tüm ekiplerin onarım çalışmalarına destek verdiğini söylüyor. Arıza yeniden oluşunca birlik tarafından onarılan aynı yerde patlak var demek çok aciz bir açıklama. Biz şunu anlıyoruz onarım başarılı olsaydı biz yaptık diyeceklerdi, arıza olunca birlik onaramadı dediler. Sayın belediye; mahalle susuzluktan yanıyor çözüm üretin. AK Belediyecilik döneminde yapılan ve sular kesilse de şehrin 2 günlük su ihtiyacını karşılayacak su depoları neden bu ihtiyacı karşılayamadı. Yoksa bu kuyular çalıştırılamadı mı. Yoksa bakımlarını mı yapmadınız. Ya da ismini değiştirip yeniden hizmete almadığınız için kullanmayı mı tercih etmediniz. Vekil Başkan Subaşı, 'Yıllardır neden yerel su kaynakları bir türlü tespit edilip işleme alınmadı ve biz birliğe muhtaç kalıyoruz' demişsiniz. Hala şikayet makamında olmadığınızı icra makamında olduğunuzu kavrayamamışsınız. Bu sorunun madem farkındasınız 4,5 yıldır neden hiç ilgilenmediniz. Kaç gündür şehir susuzluktan kırılırken tankerleri çıkartmak gibi basit bir çözüm bile yeni mi aklınıza geldi? Bunu bile organize edemeyen bir yönetimden yeni su kaynakları tespiti yapmasını beklemek abes olur" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Conk bayırı 2023-07-21 17:54:06

Serkan merak etme bu işide bir kaç ayda Bilecik belediyesi düzeltir daha önce sizin hatalarınızı yanlışlarınızı düzelttiği gibi ne demişler babana bile güvenmeyeceksin sizler siyasi olarak adamı arkadan hançerlemeyi iyi bilirsiniz karasu birliği başkanınız nerede hiç ses vermedi beceremeyeceğin işe atlamayacaksın cürmün kadar konuşacaksın sizin siyasi adabınızda ayarınızda biliriz biz küçük hesaplarla adam karalarsınız ancak

banner22

resim yükleresim yükle