“EKMEK ARASI KİTAP” PROJESİ İLE ÇOCUKLAR KİTAPLARLA DOST OLUYOR

Bilecik İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından 2016 yılından itibaren “Ekmek Arası Kitap” projesi yürütülüyor.

23 Mayıs 2017 Salı 13:17
660 Okunma
“EKMEK ARASI KİTAP” PROJESİ İLE ÇOCUKLAR KİTAPLARLA DOST OLUYOR

Bilecik İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından 2016 yılından itibaren “Ekmek Arası Kitap” projesi yürütülüyor.

 


  Bu proje kapsamında Bilecik'te bulunan ilkokulların yıl sonu pikniklerine kütüphane çalışanları katılıyor, yanlarında bulunan kitapları çocuklarla birlikte okuyorlar.

 


  Proje hakkında açıklama yapan Bilecik İl Halk Kütüphane Müdürü Pınar Dengiz, amaçlarının kitabın yük olmadığını, her yerde her zaman yanında bulunduracakları bir dost olduğunu belirtti. Dengiz, ”Velilerle birlikte yapılan bu etkinlikte çocuk ebeveynleriyle de birlikte kitap okuma imkanını da bulmaktadır.

 

 

 Pikniklerine katıldığımız sınıfları yine aileleriyle birlikte kütüphanemize davet etmekte, kütüphanemizi tanıtmakta, üye olmalarını teşvik ederek, sınıfları davet ederek kütüphanemizde farklı etkinlik ve programlarla onlarla buluşmaktayız” dedi.

 

Son Güncelleme: 23.05.2017 14:50
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKProjeKütüphane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Celali YILMAZ 2017-12-27 14:39:18

Pınar hanım .Sayın müdürüm haberi görünce gururlandım proje isim ve uygulama konusunda görüş alışverişinde bulunmuştuk küçük te olsa katkım olduğu için heyecanlandım slmlr

banner22

resim yükleresim yükle