DJ SUAT ATEŞDAĞLI BU AKŞAM ÖĞRENCİLERİ COŞTURACAK

DJ Suat Ateşdağlı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından 10. yıl etkinlikleri kapsamında bu akşam öğrencileri coşturacak.

04 Mayıs 2017 Perşembe 13:52
984 Okunma
DJ SUAT ATEŞDAĞLI BU AKŞAM ÖĞRENCİLERİ COŞTURACAK

  DJ Suat Ateşdağlı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin 10. yıl etkinlikleri kapsamında bu akşam öğrencileri coşturacak.

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından 10. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bahar Şenliklerinin 3'üncü günü olan bugün üniversite öğrencileri ve Bileciklilerle buluşacak olan DJ Suat Ateşdağlı şenlik alanını gezdi. Gülümbe Kapmüs Yerleşkesinde düzenlenecek gece öncesi alana kurlulan stantlar arasından Cafe Rotta tarafından kurulan standa uğrayan DJ Suat Ateşdağlı burada sevenleriyle birlikte kahve içti.

 

 

 Türkiye’de DJ denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Suat Ateşdağlı, bu gece saat 21.00’dan itibaren öğrencileri ve Bileciklileri coşturacak.

Son Güncelleme: 04.05.2017 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle