BİLSEM’DEN İNGİLİZCE, ALMANCA, ARAPÇA VE ALES SAYISAL KURSLARI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLSEM) tarafından İngilizce, Almanca, Arapça ve ALES sayısal kurslarının başlanacağı duyuruldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Haziran 2021 Cumartesi 13:02
72 Okunma
BİLSEM’DEN İNGİLİZCE, ALMANCA, ARAPÇA VE ALES SAYISAL KURSLARI

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLSEM) tarafından İngilizce, Almanca, Arapça ve ALES sayısal kurslarının başlanacağı duyuruldu.


Üniversiteden yapılan açıklamada, "Genel İngilizce (ortaokul öğrencilerine yönelik), genel Almanca, genel Arapça ve ALES sayısal kursları için kayıtlar başladı. 6 ila 10 hafta arası sürecek olan kurslar için son başvuru tarihi 5 temmuz 2021 pazartesi günü. Açılacak olan kurslarla ilgili detaylı bilgiye http://w3.bilecik.edu.tr/bilsem/ internet adresinden veya 0228-214-1420/23 numaralı telefondan ulaşılabilir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle