BİLECİK’TE TATBİKATLAR DEVAM EDİYOR

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) 2022 yılının 'Tatbikatlar Yılı' olarak ilan edilmesi üzerine Bilecik’te tatbikatlar devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Kasım 2022 Perşembe 13:13
54 Okunma
BİLECİK’TE TATBİKATLAR DEVAM EDİYOR

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) 2022 yılının 'Tatbikatlar Yılı' olarak ilan edilmesi üzerine Bilecik’te tatbikatlar devam ediyor.


 

Bilecik AFAD ekiplerince Bilecik Huzurevi, Bilecik Belediyesi Otobüs Terminali, Bilecik Arkeoloji ve Entografya Müzesi ile Bozüyük'te bir AVM'de 'Deprem anı ve Tahliye Tatbikatı' yapıldı.

Tatbikat öncesinde vatandaşlara muhtemel bir depremde yapılması gerekenler anlatıldı. Deprem alarmının verilmesiyle birlikte de vatandaşlar, deprem anında hayati öneme sahip olan çök-kapan-tutun pozisyonlarını yaparak kendini koruma altına aldı.

Tehlike geçti ikazının ardından ise güvenli tahliye protokollerine uygun olarak binadan acil toplanma alanına tahliyeler sağlandı. Tatbikat sonrasında ayrıca, AFAD ekipleri tarafından, vatandaşlara deprem anı ve tahliyesine yönelik bilgilendirme yapıldı.

Son Güncelleme: 03.11.2022 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle