BİLECİK’İN TARİHİ MEKANLARI ÜNLÜ FOTOĞRAFÇI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Bilecik’in tarihi mekanları ünlü fotoğrafçı tarafından görüntülendi.

04 Temmuz 2017 Salı 10:34
536 Okunma
BİLECİK’İN TARİHİ MEKANLARI ÜNLÜ FOTOĞRAFÇI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Bilecik’in tarihi mekanları ünlü fotoğrafçı tarafından görüntülendi.

 


  Bilecik’in tarihi mekanları görüntüleyen ünlü fotoğrafçı Cemil Şahin'i belediye bahçesinde ağırlayan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, böylesi güzel bir çalışma için teşekkür etti. Yağcı, “Diriliş rüyasının başladığı şehir olan Bilecik'imizde kendi objektifinden ilimizde yer alan tarihi mekanları sanat eserine dönüştüren ünlü fotoğraf sanatçısı Cemil Şahin beyi, 'Diriliş Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri' Bilecik'imizde misafir etmenin mutluluğunu yaşadık. İnşallah güzel projeler ile birlikte Bilecik'imizin tanıtımı noktasında güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

 


  Ünlü fotoğrafçı Cemil Şahin ise; Osmanlı ve kurtuluş döneminde büyük bir rol oynayan Bilecik’in tarihi yerlerinde güzel çalışmalar gerçekleşmenin mutluluğunu yaşadığı söyledi.

Son Güncelleme: 04.07.2017 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle