BİLECİK'TE ÇILDIRTAN ÇİLE

Bilecik'te pazartesi günü itibariyle yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle araç kuyruğu yer yer 2 kilometreye kadar uzandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Ekim 2023 Çarşamba 11:39
1751 Okunma
BİLECİK'TE ÇILDIRTAN ÇİLE

Bilecik'te pazartesi günü itibariyle yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle araç kuyruğu yer yer 2 kilometreye kadar uzandı.


Bilecik Organize Sanayi Bölgesi'nden kent merkezi istikametine pazartesi günü itibariyle başlayan tuhaf bir araç yoğunluğu yaşanıyor. Saat 4'ten sonra fabrika servisiyle başlayan yoğunluk saat 18.00'da memurların çıkış denk gelmesiyle adeta trafik felç oluyor.

Sürücüler yer yer 2 kilometreye kadar uzanan araç kuyruklarıyla Bilecik Organize Sanayi Bölgesi'nden kent merkezine yaklaşık 25 dakikada inebiliyor. Bu durum yetkilerin bir çözüm bulması gerektiğini anlatan sürücüler, gün geçtikçe trafik sorunun daha da büyüdüğünü söylediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Soner 2023-10-05 09:33:29

Anladık artık. Bilecik sahipsiz kardeşim. Yeni yollar, köprü,batçıklar yapılması lazım ama kimsenin umurunda değil. Can çekişiyoruz yetkililerin umurunda değil. Ne bir AVM, ne bir yol. Kaderine terk edilmiş bir şehiriz.

Avatar
anonim 2023-10-06 00:38:50

vizyonsuz menfaatçi siyasiler olduğu müddetçe bu tablo daha da artarak devam edecek!!!

Avatar
Aydemir kervan 2023-10-04 14:45:31

İnsanlar ne ekerse onu biçer müstahak servisleri kullanacağımıza özel arabalarımızla işe gidersek olacağı bu mazerete gerek yok

Avatar
Barbaros 2023-10-05 09:31:28

Trafik ışıkları sabah ve akşam trafik yoğun saatlerde Bulvar yönünde daha önce yapıldığı gibi kontrollü geçişe tekrar açılsın.. Birde bu askeriye yemin törenleri neden hafta içi yapılır ki, hafta sonu yapılsın. Hem gelen aileler işinden izin almak zorunda kalmaz, hemde Bilecikte trafik sıkışıklığı olmaz.

Avatar
Cevdet 2023-10-08 19:09:35

BİLECİK"imize artık Milliyetçi hareket partisi belediye başkanlığı verilmeli hakka hizmet halka hizmet anlayışı ile neler yapılabileceğini gösterelim

banner22

resim yükleresim yükle