BİLECİK BELEDİYESİ MEZBAHASI KURBAN BAYRAMI'NA HAZIR

Kurban Bayramında vatandaşlara hizmet verecek olan Bilecik Belediyesi Mezbahasındaki çalışmalar tamamlandı.

04 Ağustos 2017 Cuma 10:53
456 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ MEZBAHASI KURBAN BAYRAMI'NA HAZIR

Kurban Bayramında vatandaşlara hizmet verecek olan Bilecik Belediyesi Mezbahasındaki çalışmalar tamamlandı.

 


  Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız ve müdürlük görevlileri ile şehirde faaliyet gösteren kasaplar, Bilecik Belediyesi Mezbahasında incelemelerde bulundu.

 


  Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik ve Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü görevlisi Veteriner Hekim Şenol Özgen, İl Müdürü Yıldız ve kasaplara, tesisin son durumu hakkında bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Tetik, İl Müdürü Yıldız ve beraberindeki heyet, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yapılması gereken son çalışmaları da değerlendirdi.

 


  Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, gerçekleştirilen incelemeler hakkında yaptığı açıklamada , “Belediyemiz tarafından şehrimize kazandırılan Bilecik Belediyesi Mezbahasındaki son durum hakkında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ve ilimizde faaliyet gösteren kasaplara bilgi verdik. Geçtiğimiz yıllarda Kurban Bayramında vatandaşlarımıza hizmet veren mezbahamız, bu yıl bütün yeterlilik belgeleri ve ekipmanları ile vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli bir hizmet verecek. İncelemelerde ayrıca kasap esnafımızın da görüş ve önerilerini aldık. İnşallah bu yıl da mezbahamızda vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Kurban Bayramı hayvan kesim ücretleri de Vali Yardımcısı başkanlığında toplanacak olan Kurban Komisyonunda belirlenecektir” dedi.

Son Güncelleme: 04.08.2017 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle