BEKLENEN ZAM GELDİ!

KDV'de yapılan düzenleme akaryakıt fiyatlarına yansıdı. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzin, motorin ve LPG'ye zam geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Temmuz 2023 Pazartesi 11:17
79 Okunma
BEKLENEN ZAM GELDİ!

KDV'de yapılan düzenleme akaryakıt fiyatlarına yansıdı. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzin, motorin ve LPG'ye zam geldi.

AKARYAKITA BEKLENEN KDV ZAMMI GELDİ

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 40 kuruş, motorinde 38 kuruş, oto gazda (LPG) 15 kuruş fiyat artışı yaşandı. Zammın ardından benzinin litre fiyatı İstanbul'da 26,65 TL'ye; Ankara'da 27,13 TL'ye; İzmir'de 27,16 TL'ye yükseldi. Motorin ise İstanbul'da 25,20 TL'den; Ankara'da 25,67 TL'den; İzmir'de ise 25,79 TL'den satılmaya başlandı. 

AKARYAKIT ÜST ÜSTE ZAMLANDI

Seçim öncesinde aşağı yönlü hareket eden akaryakıt fiyatları Haziran ayı boyunca peş peşe zamlandı. Benzin ve LPG'ye bir, motorine ise toplamda 3 kere zam yapıldı. Motorin toplamda 4,37 TL, benzin litre fiyatı ise 3,36 TL zamlanarak 24 TL seviyesine çıktı. 9 Haziran Cuma gününde 67 kuruş zamlanan LPG'ye (Otogaz) ise 66 kuruşluk bir zam daha geldi.

Akaryakıt fiyatlarında zam furyası Temmuz ayında da sürdü. Ayın ilk haftasında benzine 2.11, motorine 87 kuruş zam yapıldı. LPG'ye ise 65 kuruş indirim geldi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle