BAŞKAN YARDIMCILARINDAN ZABITA TEŞKİLATI’NA ZİYARET

Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Vedat Kazıcı ve Ali Şahinoğlu, Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

08 Eylül 2020 Salı 11:00
129 Okunma
BAŞKAN YARDIMCILARINDAN ZABITA TEŞKİLATI’NA ZİYARET


Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Vedat Kazıcı ve Ali Şahinoğlu,  Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.


Ziyarette Zabıta teşkilatının kuruluşunun 194. yılını kutlayan Başkan Yardımcıları Fındık, Kazıcı ve Şahinoğlu, Bozüyük için büyük bir gayret ve özveri ile çalışan Zabıta ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir” dediler. Başkan Yardımcıları ayrıca geçtiğimiz haftalarda tedbir amaçlı karantinada bulunan ve görevlerine dönen zabıta memurlarına “geçmiş olsun” dileklerini ileterek baklava ikram ettiler.

Anahtar Kelimeler:
HABERBozüyükBŞİLECİK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle