BAKAN SOYLU’DAN ANDA ÜYELERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Türkiye’de son dönemde gerçekleşen yangın ve sel afetlerinde göstermiş oldukları üstün ve gayretli çalışmalarından dolayı Bilecik ANDA Kardeş ve Vefa Derneği üyelerine İçişleri Bakan Süleyman Soylu tarafından 'Teşekkür Belgesi' gönderildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Şubat 2022 Cuma 13:42
79 Okunma
BAKAN SOYLU’DAN ANDA ÜYELERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Türkiye’de son dönemde gerçekleşen yangın ve sel afetlerinde göstermiş oldukları üstün ve gayretli çalışmalarından dolayı Bilecik ANDA Kardeş ve Vefa Derneği üyelerine İçişleri Bakan Süleyman Soylu tarafından 'Teşekkür Belgesi' gönderildi.


2021 yılında Türkiye'nin güneyinde orman yangınları ile mücadele ederken, Karadeniz'de sel felaketi zorlu bir dönemden geçmişti. Bu zorlu dönemde devlet ve millet dayanışmasının en güzel örneğini sergilenerek yaraların el birliğiyle sarılması için afet bölgelerinde çalışmalar gerçekleştiren Bilecik ANDA üyelerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan teşekkür belgesi geldi.

Teşekkür belgelerini dernek üyelerine takdim eden Bilecik Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Hayri Demirel üyelere başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle