ATOM KARINCA VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU, HER YERE YETİŞTİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik'te dün akşam saatlerinde bastıran sağanak yağışın dinmesiyle sahaya inerek vatandaşların yardımına koştu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ağustos 2022 Perşembe 13:42
692 Okunma
ATOM KARINCA VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU, HER YERE YETİŞTİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik'te dün akşam saatlerinde bastıran sağanak yağışın dinmesiyle sahaya inerek vatandaşların yardımına koştu.


 

Bilecik'te aniden bastıran sağanak yağışın ardından cadde ve sokaklar göle döndü. Çok sayıda ev ve işyerinin zemin katını su basarken, araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Yağışın dinmesinin ardından AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, hemen sahaya inerek vatandaşların yardımına koştu. Atatürk Bulvarın’da iş yerlerini su basan esnafla bir araya gelen Başkan Yıldırım, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, yapılabilecek her türlü yardıma açık olduklarını ifade etti.


 

Ardından selden en çok etkilenen; Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı Karaköy köyünde Belediye Başkanı Zekiye Tekin ile bir araya gelen Başkan Yıldırım, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Tekin’den çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldırım, Karaköylü vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek bir diğer sel bölgesi olan Bilecik’in Merkez’ine bağlı Küplü köyüne geçti. Başkan Yıldırım, burada da yürütülen çalışmaları da yerinde görerek bilgi aldı.


 

Başkan Yıldırım, ziyaret esnasında yaptığı açıklamalarda, devletin kurum ve kuruluşlarınca yapılacak hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaraların en kısa sürede sarılacağını ifade etti. Selden etkilenen vatandaşlar ise İl Başkanı Yıldırım'a, zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.


 

İl Başkanı Yıldırım'a ziyaretleri esnasında Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2022-08-25 13:48:40

Gövde gösterisimi yapıyorsunuz, yoksa şirin gözükmeye mi çalışıyorsunuz. ekonomi almış başını gitmiş, mazota her gün zam, benzin ile mazot arasında 5 lira fark, amacınız nedir?

Avatar
Demir 2022-08-25 22:44:27

Atom karınca yok daha neler. Reklam olmasın.

Avatar
Bilecikli 2022-08-26 01:16:23

Heryere yetismis ...
Ya komik olmayın ya

Avatar
Seno 2022-08-27 14:52:19

Ne yardım baksana paspas kosturuyo ne yapmış şemsiye tutmuş yağmur yagmasindiye atom karınca baksana bırakın bu işleri bı gün iyi bı gün kötü diyonuz iyide kötü kötüde kötü yapmayın kimi kollasak kaşıktan başka bişey gormuyo millet Nihat Çan'da ogleydi tarım kredi marketin yerinde bisro kafe varken biz buralara ruhsat vermiyoruz diyolardi battı adam şimdi bu market daha neleri ılıcak daha belediyeye yolu yardirmayip büyük buz koymaya gerek yok diyen kara yolları ödesin zarari

Avatar
Ersin 2022-08-26 15:23:38

Bal yapmayan arı derler eskiler vız vız gezen arı

Avatar
Erol 2022-08-27 09:13:27

Hangi sıfatla. Afatmı itfaiyemi kızılaymı. Bu durumdan bile reklâm çıkarma kaygısıyla ucuz kahramanlık devri bitmistir.

banner22

resim yükleresim yükle