Bilecik Belediye Nisan ayı Belediye Meclis toplantısında Belediye Encümen üyeleri seçildi.

04 Nisan 2017 Salı 16:52
1979 Okunma

 Bilecik Belediye Nisan ayı Belediye Meclis toplantısında 1 yıl görev yapacak Belediye Encümen üyeleri seçildi.

 

 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Salonunda yapılan Bilecik Belediye Nisan ayı Belediye Meclis toplantısının ilk gündem maddesi olan 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 33. maddesi gereği gizli oyla üç Belediye Encümen üyesinin seçilmesi oldu.

 

 

 Bu üye seçimleri için AK Parti Kadir Bayrak, Yücel Yerci ve Zekeriya Çakır’ı aday gösterdi. MHP ise; Aytaç Yılmaz, Pervin Taşçı ve Nurkan Kahraman’ı aday gösterdi.

 

 

 Yapılan gizli oylama Kadir Bayrak 14, Yücel Yerci 13, Zekeriya Çakır 13, Aytaç Yılmaz 10, Pervin Taşçı 10, Nurkan Kahraman ise; 9 oy aldı. Bu sonuçlar sonrası AK Partinin adayları Kadir Bayrak, Yücel Yerci ve Zekeriya Çakır bir yıl süreyle Belediye Encümen üyeleri oldu.


Son Güncelleme: 04.04.2017 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2017-12-27 14:39:18

Bilecik olay ekibi. Mecliste olmanıza rağmen eski fotoları kullanmissiniz haberde. Size yakistiramadim.

banner22

resim yükleresim yükle