EMEKLİYE 5 BİN LİRA

Nakit ihtiyacı çeken ve emekli maaşını Halkbank üzerinden alan tüm emeklilere en uygun oranlarda kredi desteği sağlanmaya devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Şubat 2022 Çarşamba 10:34
758 Okunma
EMEKLİYE 5 BİN LİRA

Nakit ihtiyacı çeken ve emekli maaşıHalkbank üzerinden alan tüm emeklilere en uygun oranlarda kredi desteği sağlanmaya devam ediyor.

Maaşına ek destek arayışında olan ve düşük faiz oranları ile uygun geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak kredi kullanmak isteyenlere özel Emekli Mini Kredi fırsatı sunuluyor. 5 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçları için emeklilere yüzde 1,58'den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri ile kredi tahsis edilmesi hedefleniyor.

Bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleri ile kullanabilecekleri kredi sayesinde aylık 192,90 TL taksit ödeyerek birçok ihtiyaçları için emekli vatandaşların sayısız ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanacak. Emekli maaşını Halkbank'tan alanların yararlanabildiği emekliye özel ihtiyaç kredisine ek olarak geri ödemesiz ödemeler de gerçekleştirilmektedir. Emekli maaşını Halkbank'a taşıyan vatandaşların ayrıcalıklı kredi fırsatlarından yararlanarak nakit sorunlarını çözmeleri sağlanıyor.

Bunun yanı sıra maaş taşıma işlemlerini tamamlayanlar ve 3 yıllığına emekli maaşını Halkbank'tan almayı taahhüt edenlere özel 750 TL'ye varan ek ödeme gerçekleştiriliyor. Maaş taşıma şartının dışında başka herhangi bir şart aranmadan vatandaşların rahatlıkla söz konusu ödemelerden yararlanması sağlanmaktadır.

Halkbank emekli promosyonu fırsatlarından yararlanmak isteyenlere özel aylık maaş oranlarına göre farklı miktarlarda ödemeler gerçekleştirilmektedir. 1.500 TL ve altında maaş alanlara özel 500 TL, 2.500 TL ve üzerinde ödeme alanlara ise 750 TL'ye kadar nakit promosyon verilmektedir. Maaş taşıma işlemlerinin ardından tüm SGK emeklilerinin 3 yıl için en yüksek emekli promosyon oranlarından yararlanması mümkündür.

Emeklilere özel düşük miktarda kredi ve ek promosyon seçeneklerinin dışında daha yüksek meblağlar için de uygun avantajlarla kredi verilmektedir. 100.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlarınız için %1,55'ten başlayan faiz oranları ve 3 ay erteleme seçenekleri ile Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi fırsatını değerlendirebilirsiniz. 36 aya varan vade seçeneklerine yer verilen kredi kapsamında 100 bin liraya kadar destek ödemesi yapılmaktadır.

KAYNAK: Yenişafak

Son Güncelleme: 16.02.2022 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle