EMEKLİ PROMOSYONUNDA REKABET KIZIŞTI!

Emekli maaşı zammı ile birlikte emekli promosyon kampanyaları hareketlendi. Banka promosyonları emekliye ek gelir fırsatı olacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Şubat 2024 Çarşamba 10:42
228 Okunma
EMEKLİ PROMOSYONUNDA REKABET KIZIŞTI!

Emekli maaşı zammı ile birlikte emekli promosyon kampanyaları hareketlendi. Banka promosyonları emekliye ek gelir fırsatı olacak.

Artacak emekli maaşı ödemeleri nedeniyle bankalar emekli promosyonları ile müşteri kazanmak adına kampanyalarını yeniledi. Emekli promosyon tutarları 15 bin TL'yi gördü. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yılbaşında yapılan yüzde 49.25'lik zam ve en düşük maaşın 7.500 liradan 10 bin liraya çıkarılması, bankaların promosyon savaşında çıtayı yükseltmesine neden oldu.Sahip oldukları likidite fazlasının etkisiyle müşteri kapma yarışında büyük bir rekabete girişen bankalar, faizsiz kredi ve nakit avansta tutarı 30 bin liraya çekerken, emekli maaşlarında promosyonu ise 15 bin liraya taşıdılar. ING Bank fatura ödeme talimatıyla birlikte promosyonu 15 bin TL'ye kadar yükseltti.

KAMPANYALAR HIZLANDI 

29 Şubat tarihine kadar, SGK emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü verenlere banka 12 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor.

QNB Finansbank, 8 bin TL'ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL'ye varan emeklilik ödülü veriyor.İş Bankası 7.500 TL'ye varan nakit promosyon sunuyor. Akbank'ın emekli maaşını taşıyanlara verdiği promosyon tutarı ise 12 bin 500 lira.Emekli olduğunuzda maaşınızı almak istediğiniz bankayı belirlemeniz gerekiyor. Vatandaşların tercih edeceği çok sayıda kamu ve özel banka seçeneği bulunuyor. Bankalar da emekli maaş promosyonlarını müşteri kapma yarışı olarak görüyor.Bu nedenle de farklı birçok seçenek sunuyor. Taahhüt süresini tamamlamadan emekli maaşını daha fazla promosyon veren bir bankaya taşımak isteyenler için de bankalar kapıyı açık bırakmış durumda.Promosyon için bankaya verilen 3 yıllık süre dolmadan emekli maaşını bir başka finans kurumuna taşımak isteyenler, cayma bedeli karşılığında bunu yapabiliyor.

KAYNAK: POSTA GAZETESİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle