SÖĞÜT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Bilecik’in Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, çeşitli yarışmalarda ilde derece alan ve bölgeye gidecek olan öğrencilerini ödüllendirdi.

16 Aralık 2015 Çarşamba 05:28
1060 Okunma
SÖĞÜT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Bilecik’in Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, çeşitli yarışmalarda ilde derece alan ve bölgeye gidecek olan öğrencilerini ödüllendirdi.  
 
 
  Aralık ayında Bilecik’te yapılan serbest güreş müsabakalarında 74 kiloda birinci olan Söğüt Anadolu Lisesi öğrencisi Onur Çeri, 58 kiloda ikinci olan Söğüt Anadolu Lisesinden Ebrar İnce, yıldız erkekler kros müsabakalarında Bilecik birincisi olan 100.’üncü Yıl Ortaokulu öğrencisi Abdülkadir Taşkıran, yıldız erkekler kros müsabakalarında Bilecik ikincisi olan Ertuğrulgazi Ortaokulu öğrencisi Hasan Eryılmaz ve yıldız kızlar kros müsabakalarında birinci olan Ertuğrulgazi Ortaokulu öğrencisi Ece Efe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen törende ödüllendirildiler.
 
 
 
   İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir “Gençler, geleceğimizin teminatıdır. Ülkemizin her alanda başarılı insanlara ihtiyacı var. Alınan bu başarı kesinlikle tesadüfi değil ve küçümsenemez. Çünkü ilçemiz özellikle krosta derece almaya devam ediyor. Bu sistemli ve gayretli çalışmanın ürünüdür. Biz gençlerimizin bu başarısını gerçekten değerli buluyoruz ve ödüllendirmeyi sadece gönül alma anlamında yapıyoruz yoksa onların başarılarının karşılığı olarak görmüyoruz. İnşallah yavrularımızın bu başarısı diğer spor dallarını da tetikler ve başarı daha da yükselir. Ben yavrularımızın alınlarından öpüyor, başarılarla dolu bir gelecek temenni ediyorum” dedi.
 
 
 
   Şube müdürlerinin ve okul müdürlerinin de katıldığı törende dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Son Güncelleme: 16.12.2015 05:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSöğütMEB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle