KUR'AN-I KERİM KURSLARI BAŞLADI

Bilecik Halk Eğitim Merkezi’nde Kur’an-ı Kerim kursları açılıyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Şubat 2024 Cumartesi 13:42
46 Okunma
KUR'AN-I KERİM KURSLARI BAŞLADI

Bilecik Halk Eğitim Merkezi’nde Kur’an-ı Kerim kursları açılıyor.


 

Bilecik Halk Eğitim Merkezi’nde, yetişkin bireyler için Kur’an-ı Kerim kursları açılara kursiyerlere; harfler, kelime içindeki yazılış biçimlerini, mahrece uygun şekilde telaffuz etmeyi, harekeleri, tecvidli okumayı öğretiyorlar. Kurs bitiminde ise bireyler Kur’an-ı Kerim’i kurallara uygun ve doğru bir şekilde okuyor. Halk Eğitim Merkezi’nde Kur’an Kursu öğreticisi Figen Kaya ise, ‘’Yüce kitabımızın ilk emri 'oku’ dur. Hangi yaşta olursak olalım aşkla, şevkle okumaya devam edeceğiz. Bizler burada Kur’an-ı Kerim okumanın doğru yolunu gösteriyoruz. Yardımcı oluyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KuranKurslarıBaşladı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selm yüce 2024-02-18 11:36:36

Yüce kitabımızın ilk emri Okudur. Ama OKUMADAN kasıt ANLAYARAK OKUMAKTIR. Gördüğüm kadarıyla bu tip kurslarda anlam önemli değil telafuz önemli, boşa vakit kaybetmeden ilk önce anlayarak okuyun.

Avatar
suat hopa 2024-02-18 11:39:25

okuduklarını anlamaları mı , telafuz mu önemli ? Bu ayet ne dyor desem bakıp kalacaklar.

banner22

resim yükleresim yükle