ASKERLERE TARIMSAL ALANDA EĞİTİM VERİLECEK

Bilecik İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Muzaffer Sandal, Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş'ı makamında ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Haziran 2021 Cumartesi 12:42
56 Okunma
ASKERLERE TARIMSAL ALANDA EĞİTİM VERİLECEK

Bilecik İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Muzaffer Sandal, Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş'ı makamında ziyaret etti.


İkili, yapılan görüşmede, Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce askerlere tarımsal üretimden, budama ve aşılama konularında, hayvansal üretimde ise arıcılık konularında eğitim verilmesi konularında fikir birliğine vardı. Bilecik'te tarımsal yapısı ve potansiyeli ve birlikte yürütülebilecek projeler hakkında görüş alış verişinin bulunulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Yoldaş, ziyaretlerinden dolayı Albay Sandal'a kendilerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle