SANATEVİ SÖMETR ATÖLYELERİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi Sanatevi, sömestr tatilinde 4-15 yaş arasındaki çocuklarla birbirinden eğlenceli ve çeşitli atölye çalışmalarıyla buluşuyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Ocak 2024 Pazartesi 13:40
59 Okunma
SANATEVİ SÖMETR ATÖLYELERİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi Sanatevi, sömestr tatilinde 4-15 yaş arasındaki çocuklarla birbirinden eğlenceli ve çeşitli atölye çalışmalarıyla buluşuyor.


 

Başvuruları 15 Ocak 2024 ile 19 Ocak 2024 tarihleri arasında Sanatevi’ne yapılacak olan atölye çalışmalarında Gençlik Tiyatrosu Seramik Bardak Yapım Atölyesi ve Seramik Boyama Atölyesi, Drama (Picasso-Guernica), Pemceremdeki Yaşam Resim Atölyesi ile Özel bireyler için Fener Yapım Atölyesi, Metristepe Kültür Merkezi’nde de çocuk oyunu “Kalbimdeki Pervane” atölyeleri yer alacak. Bireyler seçtikleri atölyede yaş gruplarına göre ayrılacak ve tüm atölye çalışmaları uygulamalı olacak yapılacak.
Yoğun ilgi gören Sanatevi Sömestr Atölyeleri’ne bu yılda katılımın yüksek olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 15.01.2024 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle