AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ SALONU TERK ETTİ

Bozüyük Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı sonrası söz alan bazı muhtarlar AK Partili meclis üyelerine sitem etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Ocak 2022 Cuma 14:42
1548 Okunma
AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ SALONU TERK ETTİ

Bozüyük Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı sonrası söz alan bazı muhtarlar AK Partili meclis üyelerine sitem etti.  


  Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ocak ayı belediye meclis toplantısı sonrası muhtarlara söz vererek, onlardan gelen talep ve istekleri dinledi. Mecliste bulunan bazı mahalle muhtarından Çarşı Mahalle Muhtarı Fatih Uçaş, kendilerine söz verildiği salonu terk eden AK Partili meclis üyelerine sitem etti. Uçaş, "2,5 senedir meclis toplantılarında, resmi gündem bitip, söz hakkı muhtarlara gelince salonu terk ediyorsunuz. Sağ olsun belediye başkanımız, seçildiğinde bir ilk gerçekleştirerek, oy hakkı olmasa da  ilçe ve mahalleleri ile ilgili konuları direk duyalım, bilelim ve gündem sonrasında sorunlarınızı dile getirelim diye söz veriyor. Fakat, maalesef AK Partili meclis üyeleri bizleri dinleme zahmet ve saygısını göstermiyorlar. Neticede aynı kenti, mahalleleri paylaşıyoruz. Bizleri dinlemeleri gerekirdi" dedi.


  Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ise, göreve gelmesi ile birlikte yasal zorunluluğu olmamasına rağmen, mecliste muhtarların yer alması için bu uygulamaya geçtiklerini aktardı. Ayrıca Türkiye genelinde belediye meclislerinde mahalle muhtarlarının kendi mahalleleri ile ilgili konularda oy haklarının bulunması gerektiğini söyledi.
  Muhtarlar Meclis salonunda kendilerine yer ayıran ve ilettikleri mahalle taleplerini yerine getiren Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle