YILDIZ ERKEKLER İL BİRİNCİSİ EDEBALİ ORTAOKULU OLDU

Bilecik'te düzenlenen ortaokullar arası Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarının birincisi Bilecik Edebali Ortaokulu oldu.

19 Aralık 2015 Cumartesi 13:16
2372 Okunma
YILDIZ ERKEKLER İL BİRİNCİSİ EDEBALİ ORTAOKULU OLDU
 Bilecik'te düzenlenen ortaokullar arası Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarının birincisi Bilecik Edebali Ortaokulu oldu.
  
 
  Bilecik Kapalı Spor Salonunda oynanan Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında Edebali Ortaokulu final müsabakasında Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Ortaokulunun maça çıkmaması sebebiyle 20-0 hükmen galip gelerek, il birincisi oldu.
 
 
  İlk maçta Bozüyük Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu 54-14 üstünlükle yenen Edebali Ortaokulu, ikinci maçta Bozüyük Özel Orhangazi Ortaokulunu 55-22 yendi. Son maçta rakip takımın sahaya çıkmaması sebebiyle Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında il birincisi olan Edebali Ortaokulu grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
 
       
 “EDEBALİ ORTAOKULU OLARAK DA ÇOK GÜZEL MAÇLAR OYNADIK”
 
   Edebali Ortaokulu Basketbol takımı çalıştırıcısı Beden Öğretmeni Yeşer Karabulut, Bilecik'te organize edilen Yıldız Erkekler Ortaokullar Arası Basketbol Müsabakalarında Edebali Ortaokulu olarak birinci tamamladıklarını belirtti. Karabulut, “Basketbol ilimizin her köşesinde oynandıkça mutlu oluyoruz. Edebali ortaokulu olarak da çok güzel maçlar oynadık. Gerek rakiplerimiz, gerek kendi sporcularımız çok iyi mücadeleler sergilediler.
 
 
   Oynadığımız 3 maçta da galip geldik. İlimizi il dışında temsil edeceğiz. Çocuklarımız bizim için çok değerli. Onları spora dahil edebilmek çok önemli. Çok mutluyuz şampiyon olduğumuz için. Çocuklarda çok sevindi. Emeği geçen tüm sporculara, maça gelen velilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah grup müsabakalarında başarılı oluruz" dedi.
 
 
 
   Konuşmanın ardından şampiyonluk kupasını alan Edebali Ortaokulu oyuncuları, 13­-15 Ocak'ta düzenlenen grup müsabakalarında Bilecik’i temsil edecek.

Son Güncelleme: 19.12.2015 13:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBasketbolşampiyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle