YEŞER KARABULUT İLE MAÇ ANALİZİ

Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) C grubunda mücadele eden ekibimiz Bilecik Belediyespor kendi evinde yarın İzmir Bostanlıspor’u konuk edecek.

22 Şubat 2014 Cumartesi 09:28
1374 Okunma
YEŞER KARABULUT İLE MAÇ ANALİZİ

 Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) C grubunda mücadele eden ekibimiz Bilecik Belediyespor kendi evinde yarın İzmir Bostanlıspor’u konuk edecek.

Bilecik Belediyespor C grubunda 2 yenilgi 1 galibiyet ile 5’inci sırada yer alırken C grubunda Adanaspor’dan sonra en iddialı takım olan Bostanlıspor  ise 2galibiyet 1 mağlubiyet ile 2’inci sırada yer alıyor.

 Yarınki maç öncesi görüşlerini aldığımız Bilecik Belediyespor antrenörü Yeşer Karabulut, geçen hafta çok güzel bir maç oynadıklarını belirtti. Karabulut,” Trakya Üniversitesi maçını 81-77 kaybettik. Deplasmanda 4 sayı ile kaybetmek bizim için önemli. Biz oyuncularım ile maç öncesi söyle konuştuk. 1’inci amacımız 10 sayı altında yenilmek, 2’inci amacımız 5 sayı altında yenilmek, 3’üncü amacımız ise maçı kazanmak dedik. En azından 5 sayı altında yenildik. Bu maçın Bilecik’te rövanşı olacak. Bu bizim için avantaj 2’inci maçta inşallah yeneriz. Güzel mücadele ettik iyi bir maç çıkardık. Edirne’de 1. Lig takımı Edirne Olinspor var. İnsanlarda basketbol kültürü var. Salonlarda baskıyı seyirci olarak yansıtıyorlar. Bu haftaya gelirsek grubun Adanaspor’dan sonra en iddialı takımı ile oynayacağız. İyi bir takım ama bizde kendi evimizde iyi bir takımız bu maçı kazanacağız “ dedi.

Yarın Bilecik Atatürk Kapalı Spor salonunda oynanacak maç saat 15:00’da başlayacaktır. Bu önemli karşılaşmaya tüm Basketbol sever halkımızı maça bekliyoruz.


Son Güncelleme: 22.02.2014 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle