VOLEYBOLCULAR VE MİNİK YÜZÜCÜLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi Yaz Spor Okulları voleybol ve yüzme kursları başladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Temmuz 2023 Cuma 13:08
76 Okunma
VOLEYBOLCULAR VE MİNİK YÜZÜCÜLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi Yaz Spor Okulları voleybol ve yüzme kursları başladı.


 

Yaz aylarında çocukların vakitlerini spor yaparak değerlendirmelerini sağlayan Bozüyük Belediyesi ücretsiz Yaz Spor Okullarının sevilen branşlarından olan voleybol ve yüzme kursları yoğun ilgi görüyor. 

2011-2016 doğumlu sporculara yönelik düzenlenen voleybol kursu Bozüyük Yeni Kapalı Spor Salonu’nda yapılırken 2012-2017 doğumlu sporculara yönelik düzenlenen yüzme kursu ise Bozüyük Belediyesi açık havuzunda yapılıyor. Yaz Spor Okulu etkinlikleri ile öğrencilerin yaz boyunca kendilerini farklı spor dallarında geliştirebilmeleri, sosyalleşerek yaşıtları ile kaynaşmaları ve geleceğin profesyonel sporcuları olmaları için güzel bir başlangıç yapmaları hedeflenirken, ayrıca eğlenerek öğrenmeleri amaçlanıyor.

Son Güncelleme: 07.07.2023 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
. 2023-07-08 13:52:10

Bilecikte valeybol yokmu bozuyugu okuyoruz

banner22

resim yükleresim yükle