U-17 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1.KADEME ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Bilecik'te U-17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Futbol Grup Müsabakalarının şampiyonu Ankara Keçiören Gücüspor oldu.

06 Nisan 2015 Pazartesi 06:20
1531 Okunma
U-17 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1.KADEME ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Bilecik'te U-17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Futbol Grup Müsabakalarının şampiyonu Ankara Keçiören Gücüspor oldu. 

 

 

 

 

 Bilecik Edebali Stadın’nda oynanan müsabakalarının şampiyonu, İstanbul Esenlerspor’u 2-1 Ankara Keçiören Gücüspor oldu. İki grup halinde başlayan şampiyonanın A grubu lideri Esenlerspor ile B grubunun lideri Keçiörenspor arasında maç seyir açısı yüksek bir müsabaka oldu. Maça iyi başlayana Keçiören Gücüspor maçın 30’uncu dakikasında Batuhan Süer’in ayağından bulduğu gol ile durumu 1-0 yaptı.

 

 

 Bu gol sonrası oyuna ağırlığını koyan Esenlerspor maçın 40’ıncı dakikasında Abdülkadir Tür’ün golü ile durumu 1-1 oldu. Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmazken ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıda karşılıklı ataklar ile devam eden mücadelenin 68’inci dakikasından Batuhan Süer golü ile Keçiören Gücüspor 2-1 öne geçti. Bu gol sonrası karşılıklı ataklar ile devam eden mücadelede gol olmazken, Esenlerspor’u 2-1 yenen Keçiören Gücüspor U-17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe grup müsabakalarının şampiyonu olarak, 2. kademe müsabakalarına katılmayı hak kazandı.

 

 

Son Güncelleme: 06.04.2015 06:20
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKşampiyonMaçU17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle