TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU VOLEYBOL 2. LİG MÜSABAKALARI BAŞLADI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig müsabakaları 8 takım katılımı ile başladı.

15 Aralık 2015 Salı 11:16
1712 Okunma
TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU VOLEYBOL 2. LİG MÜSABAKALARI BAŞLADI
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig müsabakaları 8 takım katılımı ile başladı.  
 
 
   15-19 Aralık 2015 tarihlerinde 8 farklı üniversitenin katılımı ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig müsabakaları 5 kız takımı ve 3 erkek takımının katılımı ile başladı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda yapılan açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
 
 
  
 
 
   “TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU YILDA 55 BRANŞTA 30 BİNE YAKIN SPORCU ÖĞRENCİ VAR”
 
   Açılış konuşmasını Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Battal Yılmaz, amaçlarının üniversitelerde sporu yaygınlaştırmak ve sevdirmek olduğunu belirtti. Yılmaz, “Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu yılda 55 branşta 30 bine yakın sporcu öğrencileriz var. 160 üniversite 65 ilde gerçekleştirdiği organizasyonlarla ülkemizin en büyük spor organizasyonlarından olmuştur.
 
 
  Sevgili gençler, sizler bu müsabakalara katılarak spor yapmanın zevkini, sporcu olmanın onurunu ve mensubunu  olduğunuz üniversiteyi, akademik kültürü temsil etmenin haklı gururunu yaşıyorsunuz.
 
 
 Çünkü sizler sporun sevgi, barış ve kardeşliği anlatan ortak dilini konuşuyorsunuz. Sevgili hocalarım, biz burada müsabakaları spor şölenine çevirmek istiyoruz. Burada en büyük sorumluluk sizlere düşmektedir. Play-off ruhuyla mücadele temel vazgeçilmezimizdir” dedi.
 
 
 
    “KAZANILACAK OLAN ARKADAŞLIK, DOSTLUK VE KARDEŞLİK OLACAKTIR”
 
   Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Harun Tuncel ise, katılan üniversite öğrencilerine seslenerek, “sizleri birer sporcu olarak yetiştiren ailelerine teşekkür ediyorum” dedi. Tuncel, “Fiili olarak bir tane başarılı takım olacak. Ancak kazanılacak olan arkadaşlık , dostluk ve kardeşlik olacaktır” dedi.
 
 
 
   Turnuvaya katılan üniversiteler ise, bayanlarda, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Doğu Akdeniz Kıbrıs Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversiteleri oldu. Erkeklerde ise, Konya Karakay, Akdeniz ve Necmettin Erbakan Üniversiteleri oldu.
 
 
  Açılışa Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Harun Tuncel , Yüksekokul Müdürü, öğrenciler ve öğretim görevlileri katılırken, açılış maçında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bayan voleybol takımı Afyon Kocatepe Üniversitesine 3-0’lık skorla yenildi.
 
 
 
 

Son Güncelleme: 15.12.2015 11:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMÜSABAKAVoleybol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle