TSO'DAN BİLECİKSPOR'A VETO

Bilecikspor Kulübü'nün, oyuncuların günlük yemek ihtiyaçlarını karşılandığı yemek ücretinin ödenmesi talebine Bilecik Ticaret Sanayi Odası’ndan (TSO) veto geldi.

26 Nisan 2017 Çarşamba 15:14
3158 Okunma
TSO'DAN BİLECİKSPOR'A VETO

  Bilecikspor Kulübü'nün, oyuncuların günlük yemek ihtiyaçlarını karşılandığı yemek ücretinin ödenmesi talebine Bilecik Ticaret Sanayi Odası’ndan (TSO) veto geldi. 

 

 

  Geçtiğimiz günlerde Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecik Ticaret Sanayi Odası’na bir yazı yazarak, 2016-2017 futbol sezonu içerisinde futbolcuların günlük yemek ihtiyaçları karşıladığı lokantaya cüzi bir ödeme yapılması için destek istemişti. Bu dilekçe üzerine yardım talebi TSO yönetimi tarafından ‘red’ edildi. Gerekçe olarak TSO’ların spor kulüplerine ödenek olmadığı gösterildi.

 

 

“TSO'nun bu yaklaşımı bizlere manidar geldi”

 

  Konu hakkında telefonla ulaştığımız Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, yaşananları doğrularken, “TSO’ya yemek, ulaşım ve konaklama gibi ihtiyaçlarımıza cüzi bir rakamda katkınız olur mu diye bir dilekçe yazarak yönetime sunduk. Ama karşılığında ilk defa yardım istememize rağmen olumsuz karşılanmıştır. Her konuda fuarlarda, toplantılarda hiçbir şeyi esirgemeyen TSO'nun bu yaklaşımı bizlere manidar geldi. Yorumu kamuoyuna bırakıyorum. Bilecikspor yukarıdan aşağıya doğru bütün kurumlar tarafından ‘red’ edilen, istenmeyen bir kulüp haline gelmiştir. Sadece burada ayıracağımız tek kurum Bilecik Belediyesi ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’dır. Onun dışında Bilecik’i yöneten hiçbir bürokrat, odalar, sanayi kuruluşları yoktur” dedi.

 

 

Başkan Ateş'in prim sözü

 

  Öte yandan Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş’in Bilecik 1. Amatör Lig Şampiyonluğu sonrası Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlamalarda prim sözü vermiş, ancak Vitraspor’la oynanan BAL baraj maçı öncesi soyunma odasına gelmeyerek primi açıklaması yapmamıştı.

 

PRİM HABERİ İÇİN RESİMİ TIKLAYINIZ

 

 

Son Güncelleme: 26.04.2017 15:14
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKşampiyonTSOVeto
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 2017-12-27 14:39:18

Koskoca bilecik tso yonetimi 3-5,000,-tl odiyemiyorsa bilecik in ayıbıdır nerede ahmet ozunlu adam gibi adammış

Avatar
cengiz özer 2017-12-27 14:39:18

Bursa ticaret odası Bursaspor a otobüs aldı ve otobüsü Bursaspor kullanıyor Bilecik tso konuyu iyi araştırmalı eğer direkt kaynak yoksa kendi üyelerinden böyle bir kaynak yaratabilir

Avatar
Yasin 2017-12-27 14:39:18

Bilecik'te sadece Bilecikspor yok.Diğer spor kulüplerinede destek çıkmanız gerekiyor.Onlarda yokluk içinde mücadele ediyorlar.Ayrıca belediye başkanımızın diğer kulüplerede maddi destek vermesini istiyoruz.Mesela 10000 tl gibi.

Avatar
ahmet 2017-12-27 14:39:18

yazıklar olsunnn cüzzi miktar para bu ya bunun lafımı olurr koskocas anayi odasııı

Avatar
hasan 2017-12-27 14:39:18

TSO NE İŞE YARAR ÖNCE ONU ÖĞRENSİNLER DEMEKKİ BU YÖNETİM BİLECİK Lİ DEĞİL BİLRECİKLİ OLSA GEREKEN YARDIMI YAPAR.BİLECİK İN GELİŞMESİNİ İSTEMEYENLER YÖNETİMDE OLURSA OLCAĞI BU.AYIPTIR AYIP.SAYIN İSMAİL CİNOĞLU ESNAFA ÇIKSAN 10 AR TL VERSE YİNE BORCUNU ÖDERSİN.

Avatar
MEHMET 2017-12-27 14:39:18

SAYIN CİNOĞLU BİLECİK İN BİR TANE BAŞKANI VAR ODA SELİM YAĞCI ONA HESAPLARI GÖTÜR ELİNDEN GELENİ YAPAR MERAK ETME GERÇEK BİLECİKLİ

Avatar
serhan 2017-12-27 14:39:18

yazıklar olsunn 3 tl ödeyemiyorsaaa biz sevdik bileciksporuuu bu sehrin takımııı

Avatar
mustafa ibrahimosic 2017-12-27 14:39:18

bilecik sahipsiz,bilecikspor da sahipsiz...! kimsenin umrumda değil, ama bir gün gelecek hepsi koşarak gelecek kulübe ,ama unuttukları bişey var o gün gelen kişiler pişman olacak yani iş işten geçecek..!

banner22

resim yükleresim yükle