SPOR'DA GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZ

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk fair play örneği gösteren sporcuya teşekkür belgesi verdi.

06 Mart 2014 Perşembe 09:47
2321 Okunma
SPOR'DA GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZ

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk fair play örneği gösteren sporcuya teşekkür belgesi verdi.

 

 Bilecik Osmangazi Ortaokulu spor salonunda oynanan Yıldız Erkek final maçında  Bozüyük 100’üncü yıl Ortaokulu 6-2 skorla yenen Bozüyük Mehmet Akif Ersoy kazandı. Karşılaşmada 100.'üncü Yıl Ortaokulu oyuncusu  Buğra Kırcı büyük bir fair play örneği verdi. Oynanan final grubu karşılaşmasında takımının 2-0 mağlup olduğu halde kale direklerindeki filenin yırtık olmasından dolayı hakemin görmediği gördü ve hakeme koşarak 'hocam goldü neden gol vermiyorsunuz?' dedi.  Hakem kendisini uyaran Buğra'yı tebrik ederek rakip takımın golünü verdi.


   
 100.'üncü Yıl Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İnciser Özgür’e Bilecik Gençlik ve spor İl Müdürü Lütfü Doyuk  böyle bir öğrenci yetiştirdikleri için teşekkür etti. Konuşmaların sonrası İl Müdürü Lütfü Doyuk tarafından Buğra Kırcı’ya ve Öğretmeni İnciser Özgür’e hediyelerini taktim edildi.

Son Güncelleme: 06.03.2014 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle