MELEK BAŞKANDAN BELEKOMA TAYFA'YA TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, 1969 Bilecik Spor Kulübünü taraftar grubu olan Belekoma Tayfa ile bir araya geldi. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Şubat 2024 Pazartesi 13:25
236 Okunma
MELEK BAŞKANDAN BELEKOMA TAYFA'YA TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, 1969 Bilecik Spor Kulübünü taraftar grubu olan Belekoma Tayfa ile bir araya geldi. 


 

Bilecik'te Leyla Cafe'de Belekoma Tayfa tarafından düzenlenen 'Kaynaş Kahvaltısına' katılan CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı büyük ilgi gördü. Tezahüratlar ile karşılanan Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte Belekoma Tayfa'nın hep yanında olduğunu söyledi. Dernekleşme konusunda ciddi adımlar atan Belekoma Tayfa'ya Bilecik Belediye Başkanı seçildiği takdirde güzel bir lokal yeri kazandırılması konusunda her türlü yardımı yapacağını anlatan Subaşı, "Böyle bir kahvaltıda buluştuğumuz için mutluluk duyuyoruz.  Biliyorsunuz ki bizler 1.5 senelik başkanlık zamanımızda Bileciksporumuza sahip çıkmak için çırpındık. Bilecikspor’un başarılarının ve başarısızlıklarının da arkasındayız. Spor kulübümüzü elbette ki büyüteceğiz. Bu kalabalığı arttırmamız lazım. Faaliyetlerimizi arttırmamız lazım. Alt yapımızın güzelleşmesi lazım. Buna uygun olanak yerleri de açmamız ve bu tesisleri de yapmamız lazım. Bu konuda emin olabilirsiniz güzel çalışmalar yapıyoruz. Bu güzel gençlerin bana bakışı var ya!. Bu güzel gençlerin umudu olarak sizleri hayal kırıklığına uğratmayacağız arkadaşlar. Gençlerin sesi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Her zaman ulaşılabilir olduk. Her zaman ulaşılabilir olmaya da devam edeceğiz" dedi.


 

"Belekoma Tayfa’yı ne olarak görüyorsunuz"
Ardından taraftarlardan gelen soruları yanıtlayan Subaşı, "Arkadaşlar Belekoma Tayfa’yı Bilecik gençliği olarak görüyorum. Gençlerin sesi ve dili olarak görüyorum. Maçlara gittiğimde sizin o gümbür gümbür sesinizle mutluluk duyuyorum. Özellikle kız voleybol takımımıza o kadar güzel destekler verdiniz, galibiyetlerine vesile oldunuz ki. Kızlarımız bizim hep şunu dedi; ‘’Ya başkanım Belekoma Tayfa gelsin. Gelsin ki bizler de feyz alalım, güçlenelim’’ bu çok kıymetli. Sizleri gençlerin dili, birleştirici gücü olarak görüyorum" dedi. 


 

"Herkesi bir dernek altında toplayabilir miyiz?"
Subaşı soruların devamında, "Tabi ki toplarız. Bir tesis yapmak lazım. Ya biz burada maçları yapamıyoruz arkadaşlar. Biz ilçemize gidiyoruz maç yapmak için, üniversiteden izin alıyoruz. En büyük sorunu hep birlikte yaşıyoruz. Biran önce stadyumumuz artık bitmeli. Biz hakikaten güzel bir kulüp yapmalıyız. Sizlerin sosyal alanını oluşturmalıyız. Sizleri orada toplamalıyız. Etkinlikler yapmalıyız. Orada güzel zaman geçirebileceğiniz masa tenisi gibi ne isteniyorsa onları koymalıyız. Toplantılar için bakın özel kafeteryalarda toplanıyoruz. Sizin kulübünüzde toplanmalıyız. Orada çaylarımızı içmeliyiz. Sizde orada aynı zamanda sosyalleşip kendi alanınızı büyütmelisiniz, gençlere örnek olacak etkinliklere imza atmalısınız, öncülük yapmalısınız. Memnuniyetle zaten istiyoruz bunu" dedi.


"Belekoma Tayfa bir örnek teşkil etsin"
Bir taraftarın "Bilecik gençlerini bir araya getirecek bir dernek yok. Bizim böyle bir projemiz var. Bu derneği de sizinle beraber yapmak istiyoruz. Yapabilir miyiz" sorusuna cevap veren Subaşı, "Tabi ki Kitap Kafe gibi bir şey yapalım. Hatta onunla alakalı siz dernekleşin. Biz bağışlarımızla, desteklerimizle birçok çocuğumuza bırakın orada ders çalışmayı maddi destekte olalım. Üniversiteli gençlerimize, durumu olmayıp okuyamayanlara, Bilecik gençleri, Belekoma Tayfa bir örnek teşkil etsin" dedi.
Öte yandan kahvaltı sonrası Belekoma Tayfa kurucularından Samet Avcı'nın doğum gününü kutlayan Subaşı, kendisinin de evlilik yıldönümü olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baskan 2024-02-20 13:33:36

2 YILI ASKINDIR BELEDIYE BASKANLIĞI YAPTINIZ NE VERDINIZ BILECOK SPORA SU DAHI VERMEDIN SENIN ŞOVLARINI ARTIK YEMICEK BILECIM HALKI BNU UNUTMA GOSTERİŞ MERAKLISI BASKAN ADAYI

banner22

resim yükleresim yükle