LİDER DEPLASMANDA FARKLI KAZANDI

Bilecik 1. Amatör Lig 25. hafta futbol müsabakasında lider İl Özel İdarespor deplasmanda farklı kazandı.

02 Nisan 2015 Perşembe 05:42
1485 Okunma
LİDER DEPLASMANDA FARKLI KAZANDI

 Bilecik 1. Amatör Lig 25. hafta futbol müsabakasında lider İl Özel İdarespor deplasmanda farklı kazandı.  

 

 

  Bozüyük sentetik sahada oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 25. hafta futbol müsabakasında lider İl Özel İdarespor deplasmanda Yeşilyurt Spor’u 3-0 yenerek liderliğinin sürdürdü. İlk yarı karşılıklı ataklar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalışan iki takımın mücadelesi oldu. İlk yarı karşılıklı atakların gole çevrilmemesi sonucunda 0-0 bitti. İkinci yarı daha ata ir futbolla oyuna başlayan Bilecik İl Özel İdarespor maçın 56’ıncı dakikasına Tamer Aynur ile bulduğu gol ile durumu 1-0 getirdi.

 

 

 Bu gol sonrası ataklarını kesmeyen Bilecik İl Özel İdarespor maçın 78’inci dakikasında Mustafa Bingöl ile durumu 2-0 yaptı. Bu gol sonrası rahatlayan Bilecik İl Özel İdarespor maça sonradan giren Baran Çim’in 89’uncu dakikasında attığı gol ile durum 3-0 geldi. Bu gol sonrası maçta başka gol olmazken maç 3-0 bitti. Bu skor sorası Bilecik İl Özel İdarespor puanını 59’a çıkartırken, Yeşilyurt Spor 33 puanda kaldı.

 

 

  Maç sonrası maçı değerlendiren Bilecik İ Özel İdare Spor antrenörü Hasan Kol, tüm senenin vermiş olduğu emeğin karşılığını ama için sona ulaştıklarını belirtti. Kol, “Hafta 1308 Osmaneli Belediyespor ile yapacağımız maçın skor ne olursan olsun ben koçlarım ile gurur duyuyorum. Önümüzde 3 maç kaldı. Bu maçları kazanıp Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e çıkacağız” dedi.

Son Güncelleme: 02.04.2015 05:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle