İSMAİL CİNOĞLU SERT TEPKİ GÖSTERDİ !

‘Bilecikspor’a Sürpriz Başkan Adayı’ adlı haberin altına yorum yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu’ndan sert tepki geldi.

23 Ocak 2016 Cumartesi 11:03
2851 Okunma
İSMAİL CİNOĞLU SERT TEPKİ GÖSTERDİ !

 ‘Bilecikspor’a Sürpriz Başkan Adayı’ adlı haberin altına açıklama yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu’ndan sert tepki geldi.

 

 

  Cinoğlu, sosyal medya üzerinden Bilecik Olay Haberin yapmış olduğu haberi okuduğunu belirterek, “Ey delikanlı başkan adayı ! Bunca yıldır neredeydiniz.  Tabelası yokken ışıkları sönükken rengini bile hatırlamadığınız günlerde neyi fark ettiniz de bugün ortadasınız. Sezon sonunu beklemeden erkekçe gelin, hemen verelim. Bu kulüp babamızın malı değil. Sen ve sizler fabrikalara güvenirsiniz, ağalara beylere güvenirsiniz. Ben gibi adamlar ise, halka ve taraftarına gücüne güvenir. Tabi ki hakkınız. Adam olan adam gelir. Kendine madem güveniyorsa açıklar.

 

 Biz aldığımız yer belli geldiğimiz yer belli.  Delikanlı arkadaşım benim oturacak koltuğum yoktu.  Ama sana bırakacak koltuğum olur. İyi bil ki her şeye varız. Git derler gideriz. Bizi kimse getirmedi.  Giderken de sizler istiyorsunuz diye değil, ancak taraftar, halk, üyelerimiz git derse yapamayacağımız yerde durmayız. Delikanlı adam yaparım ederim der, yapar. Size oyuncak lazımsa milyonculara gidin. Bekleriz, görürüz. Teslim ederiz de merak etme, geç kalma” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

  İsmail Cinoğlu’nun bu sert çıkışı kamuoyunu bir süre meşgul edeceği gibi görünüyor. 

 

ÖNCEKİ HABERİMİZ İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ!

 

 

HABER : ALİ GÜZELOĞLU

Son Güncelleme: 23.01.2016 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle