GALİBİYETİN TADINI VERİLEN YEMEKTE ÇIKARDILAR

Bilecikspor bugün deplasmanda Bozüyük Güneş Spor’u 6-0 yendikten sonra deplasman dönüşünde bir restoranda galibiyetin tadını çıkardı.

28 Şubat 2015 Cumartesi 14:36
1865 Okunma
GALİBİYETİN TADINI VERİLEN YEMEKTE ÇIKARDILAR

  Bilecikspor bugün deplasmanda Bozüyük Güneş Spor’u 6-0 yendikten sonra deplasman dönüşünde bir restoranda galibiyetin tadını çıkardı. 

 

 

  Bilecikli genç iş adamı Demirsoy Ticaret sahibi Gürhan Demirsoy tarafından verilen yemekte Bilecikspor’lu oyuncular, deplasmanda alınan galibiyet dönüşü bir restoranda yemek yiyerek galibiyetin tadını çıkardılar. Yenilen yemek sonrası bir konuşma yapan Bilecikspor Başkan Yardımcısı Osman Genç, futbolculara teker teker teşekkür ettiğini belirtti. Genç, “Hepinizi alnınızdan öpüyorum. Bugünkü maçtan dolayı çarşıda sevilen, sayılan kardeşimiz Gürhan kardeşimiz sizlere galibiyet yemeği ikram etti. Bu başarınızı devam ettirin. Hepinizin adına da Gürhan kardeşime çok teşekkür ediyorum. Şampiyon Bilecikspor diyorum, hepinizi alnınızdan öpüyorum” dedi.

 

 

BİLECİKSPOR AŞKI İLE BÜYÜDÜK”

 

  Genç iş adamı Demirsoy ise, küçüklüğünden beri Bilecikspor aşkı ile büyüdüğünü söyledi. Demirsoy, “Bilecikspor böyle güzel şekilde yürüdüğü sürece hep arkasındayız. Hepinize çok teşekkürler, maçtan dolayı da çok teşekkür ederim. Bu sene takımı bu ligden şampiyon yaparak Bölgesel Lige çıkacağına inanıyoruz. Bu inancı da sizlerin gözlerinde görüyorum. Bugün Bozüyük deplasmanında farklı bir galibiyet alarak bunu da taçlandırdınız. Başarılarınızın devamını dilerim” diye konuştu.

 

 

 

 Yenilen yemekte Bilecikspor'lu yöneticilerin yanı sıra, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın oğlu Emin Yağcı da katıldı.

 

Son Güncelleme: 28.02.2015 14:36
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBileciksporYemek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle