FUTBOL KARŞILAŞMASINDA DOSTLUK KAZANDI

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde görevli kurum amirleri, Bilecik 2. Amatör Liginde futbol oynayan Karaköyspor ile dostluk maçı oynadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Temmuz 2021 Çarşamba 13:21
58 Okunma
FUTBOL KARŞILAŞMASINDA DOSTLUK KAZANDI

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde görevli kurum amirleri, Bilecik 2. Amatör Liginde futbol oynayan Karaköyspor ile dostluk maçı oynadı.


Pazaryeri Kaymakamı Berker Çırak’ın da katıldığı ve Karaköy halı sahasında oynanan futbol karşılaşmasında kurum amirleri ile Karaköyspor 3 - 3 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Kaymakam Çırak ve kurum amirleri, Karaköy’deki Kur’an kursu öğrencilerini de ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çekindiler.

Köy Muhtarı Necmettin Kayacık, Karaköyspor Başkanı İsmail Sert Kaymakam Berker Çırak’a ve kurum amirlerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 14.07.2021 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle