EMNİYET MÜDÜRÜ BEKTAŞ'TAN BİLECİKSPOR'A VEDA ZİYARETİ

Yaş haddinden dolayı bu ay içerisinde emekliye ayrılacak olan Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, veda ziyaretlerine devam ediyor.

05 Nisan 2016 Salı 11:16
1228 Okunma
EMNİYET MÜDÜRÜ BEKTAŞ'TAN BİLECİKSPOR'A VEDA ZİYARETİ

  Yaş haddinden dolayı bu ay içerisinde emekliye ayrılacak olan Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, veda ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

  İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş veda ziyaretleri kapsamda Bilecik Spor Tesislerinde Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu’nu ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’ı Bilecik Spor Tesisleri önünde Başkan Cinoğlu’nun yanı sıra CHP Bilecik Belediye Meclisi ve Bilecikspor yönetim kurulu üyesi Erdoğan Yeşil ile kulüp sorumlularından Mehmet Ali Keskin karşıladı.

 

 

 Ziyaret esnasında konuşma yapan İsmail Cinoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’a her zaman Bilecik’te bir kapısı olduğunu söyledi. Bektaş’ın hakkını asla ödeyemeyeceğini belirten Cinoğlu,”Siz sporla ilgili bir ağabeyimiz, müdürümüzdünüz. Umarım bundan sonra gelecek ağabeyimiz, müdürümüz de öyle olur. Bilecikspor senelerce 3. Lig’de mücadele etmiş, ardından 1. Amatör Lig’de düşerek bu ligde bir yerlere gelemeyen çalışan bir takım. Bu takımı el birliği ile hakkettiği yerlere taşıyacağız” dedi.

 

 

  İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ise, görevi süresi dolunca Ankara’ya gideceğini ve Bilecik’te her zaman bir açık kapısının olduğu duymanın mutluluk verdiğini kaydetti. Bektaş, “Beni Bilecik halkı gerçekten çok dostane karşıladı ve sahiplendi. Bu misafirperverlik bu ilgi beni gerçekten çok mutlu etti.

 

 

 Bu anlamda kendimi mutlu hissediyorum ve giderken de huzurlu gidiyorum. İnşallah Bilecik'imiz, Bilecikspor'umuz çok daha iyi yerlere gelir. Turlar atlayıp Ankara'ya gelirsiniz ben de gelirim sizin maçları izlemeye. Haklarınızı helal edin” diye konuştu.

 

 

  Konuşmaların ardından Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'a çiçek takdim ederken, Bilecikspor başkanlık makamında hatıra fotoğrafı çekinildi.

 

Son Güncelleme: 05.04.2016 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle