DEMBARAN

Bilecik U-17 Gençler Ligi’nde Bilecik İl Özel İdare Spor ligin bitimine bir hafta kala Ertuğrulspor’u 4-0 yenerek 2014-2015 futbol sezonu şampiyonu oldu.

28 Şubat 2015 Cumartesi 14:00
3206 Okunma
DEMBARAN

Bilecik U-17 Gençler Ligi’nde Bilecik İl Özel İdare Spor ligin bitimine bir hafta kala Ertuğrulspor’u 4-0 yenerek 2014-2015 futbol sezonu şampiyonu oldu. 

 

 

  Bilecik Sentetik sahada oynan Bilecik U-17 Gençler Ligi 8. hafta namağlup iki takımın futbol müsabakasında Bilecik İl Özel İdare Spor, Ertuğrulspor’u 4-0 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

 

 

Maça iyi başlayan Bilecik İl Özel İdare Spor maçın 15’inci dakikada Alper Yavaşça’nın sert şutuyla 1 -0 öne geçti. Bu gol sonrası baskılı oyununa devam eden Bilecik İl Özel İdaresi maçın 22’inci dakikasında Ahmet Tombak ile durumu 20- getirdi.

 

 

Maçın 41’inci dakikasında Baran Çim’in müthiş frikik golü ile durumu 3-0 getirdi. Bu son sonrası ilk yarıda başka gol olmazken ilk yarı Bilecik İl Özel İdare Spor 3-0 önde bitirdi. Maçın ikinci yarısında ilk yarıda olduğu gibi atak başlayan İl Özel İdare Spor 48’inci dakikasında Baran Çim’in ayağından bulduğu golle durumu 4-0'a getirdi.

 

 

Bu gol aynı zamanda maçın skoru olurken, orta hakem Mustafa Kurnaz’ın bitiş düdüğü sonrası Bilecik İl Özel İdare Spor’lu oyuncular sevinçten çılgına döndüler. Bitime 1 hafta kala Bilecik İl Özel İdare Spor puanını 24 çıkartırken, Ertuğrul Spor 21 puanda kaldı.

 

 

  Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecik İl Özel İdare Spor antrenörü Hasan Kol, çok çalıştıklarını söyleyerek, çocukların okul bitiminde bile idmana geldiklerini ve mükafatını aldıklarını belirtti. Kol, “ Çocuklar zaten okul maçları daha önce U-13, 15, 17’den gelen önceki yıllardan başarıyla gelen bu alışkanlıkla bu maçları kaldırabiliyor. Ona göre kazanmaya çıkıyorlar.

 

 

Verimini de alıyoruz okul olarak çalışıyorlar, biz burada kulüp olarak çalışıyoruz beraber. Çocuklar sağ olsunlar hepsi özveriyle oynuyorlar. Hepsi amatör zaten olabildiğince iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

 

  Maçı izleyenler arasında Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve taraftarlar izledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 28.02.2015 14:00
Anahtar Kelimeler:
SporBİLECİKFutbolU 17U-17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle