BİLECİKSPOR GÜNEŞSPOR MAÇI ÖNCESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Bilecikspor, ligin son sırasında bulunan Güneşspor maçı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

01 Mart 2017 Çarşamba 12:39
1013 Okunma
BİLECİKSPOR GÜNEŞSPOR MAÇI ÖNCESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

  Bilecikspor, ligin son sırasında bulunan Güneşspor maçı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

 

     Bilecikli Antalya’da mermercilik yapan Murat Yardımcı tarafından verilen maç kahvaltısında Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, Yönetim Kurulu üyeleri Melih Karaçam oyuncular bir araya geldi. Kahvaltı öncesi bir konuşma yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecikspor'u sevenler sayesinde 20 hafta her maç öncesi bir kahvaltıda buluştuklarını belirtti.

 

 

    Cinoğlu, “Bu hafta Murat Yardımcı ağabeyimiz bizleri kahvaltıda bir araya getirdi. Bu hafta Güneşspor maçında da galibiyet alarak ligde 17’nci galibiyetimizi almak istiyoruz. Bizleri her hafta iyi bir şekilde ağırlayan başta iş yeri sahibi Görgün Çoban ve Murat Yardımcı ağabeyimize teşekkür ederim" dedi.

 

Son Güncelleme: 01.03.2017 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle