BİLECİKSPOR 3’ÜNCÜ HAZIRLIK MAÇINDA GALİP GELDİ

Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor, 3’üncü hazırlık maçında aynı ligde mücadele eden Söğütspor’u rahat geçti.

07 Eylül 2015 Pazartesi 08:52
1536 Okunma
BİLECİKSPOR 3’ÜNCÜ HAZIRLIK MAÇINDA GALİP GELDİ

 Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor, 3’üncü hazırlık maçında aynı ligde mücadele eden Söğütspor’u rahat geçti.  

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı’nda oynanan hazırlık maçında Bilecikspor, Söğütspor’u 3-0 yenerek, oynadığı 3’üncü hazırlık maçını da kaybetmedi. Maça kontrolü başlayan her iki takım yakaladıkları ataklar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 33’üncü dakikasında Bilecikspor bulduğu kontra atak ile penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Celal Daş takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 7 dakika sonra Celal Daş ile bir gol daha Bilecikspor durumu 2-0 getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

 

 

  İKİNCİ YARI

 

  İkinci yarıda daha çok yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Bilecikspor hazırlık maçı ile yedek oyuncularını deneme imkanı buldu. İkinci yarıda her iki takımda karşılıklı ataklar ilke gol aradı ama golü bulamadılar. Maçın 90’ıncı dakikasında genç oyuncu Can Aydın Bilecikspor 3’üncü golüne imza attı. Bu gol aynı zamanda maçın skoru olurken, Bilecikspor maçı 3-0 kazandı.

 

 

  MAÇIN DEĞERLENDİRMESİ

 

  Maç sonu takımı ve maçı değerlendiren Bilecikspor antrenörü Fatih Savak, üçüncü hazırlık maçını da kaybetmediklerini söyledi. Söğütspor karşısında iyi bir mücadele verdiklerini belirten Savak, “İlk hazırlık maçımızı Bozüyük İdmanyurdu Spor’u yendik. İkinci hazırlık maçında BAL temsilcisi Eskişehir Demirspor ile berabere kaldık. Ligin başlamasına 2 hafta kala takımda hava gayet güzel. Ligde ilk maçımız olan Bozüyük Vitraspor maçını kazanarak lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Söğütspor’u da bugün oynadıkları centilmence oyunlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 07.09.2015 08:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle