BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR İMKANSIZLIKLA MÜCADELE EDİYOR

Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, geçtiğimiz hafta Türkiye Ziraat Kupası ön eleme maçında 8-0 mağlup oldukları Yalova Altınova Belediyespor maçını değerlendirerek, “Maç sırasında futbolcularımın ayakları titredi” dedi.

07 Eylül 2015 Pazartesi 09:07
1914 Okunma
BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR İMKANSIZLIKLA MÜCADELE EDİYOR
  Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, geçtiğimiz hafta Türkiye Ziraat Kupası ön eleme maçında 8-0 mağlup oldukları Yalova Altınova Belediyespor maçını değerlendirerek, “Maç sırasında futbolcularımın ayakları titredi” dedi.  
 
 
 
  Antrenör Hasan Kol, sentetik sahada yaptıkları antrenman sonrası İHA muhabirinin sorunu değerlendirerek, geçtiğimiz hafta Türkiye Ziraat Kupası ön eleme maçında 8-0 mağlubiyetinin kendilerinde kendileri için iyi bir ders olduğunu söyledi. Karşı takım oyuncuların görünüş bakımından kendilerinden çok üstün olduğunu belirten Kol, “Saha içinde gördüğümüz eksikler en önemlisi fizik üstünlüğü oldu. Belki onlardan daha iri futbolcularımız vardır tabi ama karşı takımda geniş adaleli, geniş omuzlar ve koşucu tipi dediğimiz atletik tipte futbolcular var. O şekilde çalışmış bir tiple karşı karşıyaydık.
 
 
 Adamlar 20-30 günlük kamptan gelmiş, fitnessdan tutun tüm çalışmaları tam. Şimdi ben bu çocuklara günde 2 veya 3 idman yaptırıp, sonraki gün sadece futbol düşünüp futbolu konuşturup ondan sonra fitness salonlarına sokup ağırlık çalıştırıp yürüyüş, havuz programları uygulasam benim çocuklarımda aynı şekilde olur. Sonuçta 8-0 değil 3-0 olsaydı biz havalara girmiş olurduk, havaya girerdik. Ama inanın bize basamaktan değil eşekden düştük” dedi.
 
 
 
  “İMKAN YOK BEKLENTİ ÇOK”
 
  Takımın imkanlarının belli olduğunu söyleyen Hasan Kol, “İmkan alt yapıdan başlayacak, tesisin olacak, hocaların olacak, planlamalarını yapacaksın. Liseye gidecek üniversiteye gidecek üniversiteye gidince ya üniversiteye Beden Eğitimi Bölümü açacaksın. Burada çocuklara gerekli dersi, gerekli eğitimi verdikten sonra adale antrenmanı, kuvvet antrenmanı, devamlılık antrenmanı, çabukluk antrenmanı, yemeğini verdikten sonra bakmışsın zaten nasıl alt yapılar oluyor. Türkiye'nin en iyi alt yapısı İzmir’in Altınordu kulübünde. Bakın yakında göreceksiniz Altınordu 3- 4 sene sonra Türkiye 1. Lig’de, Süper Ligde süper bir kadrosu olan cayır, cayır futbolcu satan bir lokomotif takım olacak. Paran varsa, tesisin varsa, ocağın varsa, yemeğin varsa, çocuklara verilecek bir harçlığın varsa o zaman hepsi varsa, geleceğin de var” dedi.
 
 
 
 
  “İL ÖZEL İDARE YA, PARASI BOL, ADI ÜZERİNDE PARASI BOL”
 
  Antrenör Hasan Kol, her şeyi geçtiğini ve Bilecik’te futbola bakış açısının çok önemli olduğunu belirterek, “Futbola bakışın ne? Bundan bir kar çıkaracak mısın? Ben Bilecik'teki anlayışı söylüyorum, kimler üstüne alınırsa alınsın çok da önemli değil. Ben bu işten bir kâr çıkartacak mıyım? Birinci bakış burada bana bu gelişin geri dönüşü olacak mı? Yani bir A takımında çalışsam destek versem bana dönüşü ne olur milletin bakış açısı ne olur. B takımı da biz olalım, B takımında kurumsal bir takımda özel idare ya parası bol adı üzerinde parası bol dediğiniz takım senin vergileriyle bilmem nelerle almış özel bir takım.
 
 
 
 O zaman bizim başımızda ki amirlerimiz kurumlarımız çıkarsın parayı senin vergileriyle özel idareye aktarılan parayı bana harcasın burada 70 milyona futbolcuyla anlaşayım senin cebindeki harçlığından çalayım affedersin özel idare takımı diye çıkarayım hava atayım sen de bana destek ver veya verme. Ben senin vergini yemiş olacağım hırsızlık yapacağım bu mu mantıken hayır. O zaman başımdaki kurum amiri bana para aktarımı yapsın para bulsun ”dedi.
 
 
 
  “EŞEKTEN DÜŞEN ADAMIN HALİNİ DE EŞEKTEN DÜŞEN ADAM ANLAR”
 
  Kol, 7 Haziran’da yapılan seçimler öncesindeki yemeklerde bir takım sözlerin verildiğini ve bu sözlerin tutulmadığı söyleyerek, “Dediğim gibi verilen sözler bence bu birazda seçim öncesinde havaya bağlı bir şeydi. Şu anda mesela bu maç bir ay kala kendi adıma söylüyorum kimse alınmasın alınan da alınsın neden çünkü seçim zamanı ki bize bakışlarıyla cevaplarıyla yemekler şunlar bunlar farklıydı.
 
 
 
 Şimdi yemeği geçtim ne yapıyorsun ediyorsun da yok da Allah'tan başkanlarımız da var bunu biliyorduk konuşuyorduk ne olacağını. Bunun daha kötülerine de hazırlıklıyız. Biz sporu çıkar amaçlı kullanmak istemiyoruz. Bize gönül verecek arkamızda da gönül verecek seyircimiz olsun.  Eşekten düşen adamın halini de eşek den düşen adam anlar” dedi.

Son Güncelleme: 07.09.2015 09:07
Anahtar Kelimeler:
SporBİLECİKIl özel Idare
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle