BİLECİKSPOR 2015 -2016 SEZONUNU AÇTI

Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanı ile başladı.

13 Ağustos 2015 Perşembe 07:48
2603 Okunma
BİLECİKSPOR  2015 -2016 SEZONUNU AÇTI

  Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanı ile başladı.

 

 

Bilecik Edebali Stadı’nda antrenmanı ile 2015-2016 sezonu çalışmalarına başlayana Bilecikspor, yeni sezon için 10 futbolcu denediği, bu futbolculardan 2-3’ünün takımda kalacağı belirtildi. Takımın ilk antrenmanını izleyen Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu, bugün 10 oyuncaya yakın denendiğini ve ilerleyen zamanlarda denenenlerden 2-3 futbolcunun transferi edileceğini söyledi.

 

 

 Hedefleri hep ileri düzeyde tuttuklarını belirten Cinoğlu, “Geçen sene zor şartlarda temeller attık ama bu sene hedefimizi uç noktada şampiyon olarak koyduk. Bunu da gelecek olan arkadaşlarımızla istişaresini kesin ve net olarak söyledik. Hedefimiz bu. Bilecikspor’a yakışan bir aile kurduk, bir meclis kurduk, bir toplum kurduk. Çok karakterli çocuklarla beraberiz. Zaten benim ilk hedefim karakterden yana. Düzgün arkadaşlarla sezonu bitirmek. Bilecikspor’a yakışan da budur” dedi.

 

 

“İLK MAÇ OLAN VİTRASPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ”

 

2015-2016 sezonunun ilk maçı olan Vitraspor maçının önemine değinen Başkan Cinoğlu, “Umut ederim ki her şey gönlümüzce olur. Bilecikspor’a yakışan ilk derbimizi kazanarak 3 puanla başlamak istiyorum. Derbi derken toplum içerisinde iki takım arasında büyük mücadeleler olacağı söylendiği ve bu maça bir derbi havası ile bakıldığı için söylüyorum. Bozüyük Vitraspor BAL’dan amatöre düştü ve bu süreçte onlarla oynayacağız.

 

 

 Hazırlıklar çok kısa bir süre olacak. Bu sene lig erken başlıyor. Yaklaşık 3 hafta kadar bir süremiz var. Bu süre içerisinde iyi hazırlanıp sezona iyi başlamak istiyoruz. Her geçen gün üstüne koyacağız. Hedefimiz şampiyonluk derken tabi futbol da her şey var ama en azından hedefsiz de yaşanmaz. Ona göre o ölçülerde grubun en iyi oyuncularını, grubumuzdaki takımlardan ilave ederek bu sürece başladık” dedi.

 

 

“BU SENE TAKIMIN HAVASI GEÇEN SENEDEN ÇOK DAHA İYİ OLACAK”

 

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, takımın havasının geçen seneye göre daha iyi olacağını ve geçen sene ilk yarı transfer yapmaya sürelerinin olmadığını söyledi. Lig başladığında eksi 6 puanlar bir kulüp devraldıklarını vurgulayan Cinoğlu sözlerine şöyle devam etti.

 

 

“Lig başlamıştı, eksi 6 puanlarda kulüp açıldı derken süreç çok kendinden geçmişti. Ama bugün geldiğimiz noktada Bilecikspor’un yeni transferleri umut ederim ki tutar, birbirine kenetlenir. Şuan her şey çok güzel gözüküyor. Ben zorlanacağımızı düşünmüyorum. Bu çocuklarda da sakatlık, cezalar futbolda her şey var. Ama bu süreci de atlatırsak şuan ki takım tam 10 numara bir aile havası. Hedef yakalanacak diye umut ediyorum.”

 

 

“BU SENE HEDEFİMİZ BÜYÜK, BU SENE ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ”

 

Bilecikspor’un yeni antrenörü Metin Uslu ise, takımın havasının gayet iyi olduğunu ve bu sene hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Antrenmanlara başladık ve bu sene işimiz zor. Rakiplerimiz çok güçlü onları küçüksememek lazım. Bu sene zor bir lig geçecek. Biz inşallah ipi göğüslemek istiyoruz. Ona göre transferlerimizi de yaptık v kadromuzu güçlendirdik. Futbolcu arkadaşların hepsi iyi niyetli, hepsi kaliteli, iyi topçular.

 

 

 İnşallah hedefimize varacağız. Şuanda 8 tane transferimiz var. İlk oynayacağımız takım Vitraspor ve çok güçlü bir takım. Geçen sene BAL ligindeydi. Aynı kadroyu da koruyorlarmış. Mutlaka zor bir maç olacak. Onlara da saygı duyuyoruz. Ama biz hazırlıklarımızı ona göre yapıp, maçı kazanmak için oraya gideceğiz. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılacağız” dedi.

 

 

Antrenman sonrası takım toplu fotoğraf çektirerek oyuncular ve teknik heyet birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Son Güncelleme: 13.08.2015 07:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle