BİLECİK İL ÖZEL İDARE KENDİ EVİNDE MAĞLUP OLDU

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup 8. hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, kendi saha ve seyirci önünde Dumlupınar Üniversitesispor'a 3-1 mağlup oldu.

22 Kasım 2015 Pazar 13:10
1785 Okunma
BİLECİK İL ÖZEL İDARE KENDİ EVİNDE MAĞLUP OLDU
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup 8. hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, kendi saha ve seyirci önünde Dumlupınar Üniversitesispor'a 3-1 mağlup oldu.  
 
 
 
  Bilecik İl Özel İdarespor, Kütahya temsilcisi Kütahya Dumlupınar Üniversitesispor’a 3-1 mağlup olarak, 8. hafta sonunda 3 puanda kaldı. Bilecik Edebali Stadı’nda maçın orta hakemi Mustafa Hakan Belder’in düdüğü ile başlayan maçta iki takım karşılıklı ataklar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. İki takım da yakaladığı pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. 
 
 
  İkinci yarıya yaptığı değişiklikler ile iyi başlayan Kütahya Dumlupınar Üniversitesispor maçın 62. dakikasında yakaladığı bir pozisyon sonrası Bilecik İl Özel İdarespor, kale sahası içinde bir karambol yaşandı. Bu yaşanan karambolde Efe Can Efe topu ağlara gönderdi.
 
 
  Bu pozisyonda Bilecik İl Özel İdarespor sporcusu Semih Sağlam ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesispor oyuncuları arasında tartışma yaşandı.
 
 
  Bu tartışma sonucu Kütahya Dumlupınar Üniversitesispor’lu bir oyuncu yerde kalınca, maçın orta hakemi yardımcısı ile konuşarak Semih Sağlam’a direkt kırmızı kart gösterdi. Bu kart sonrası 10 kişi kalan Bilecik İl Özel İdarespor oyundan düştü. Maçın 78. dakikasında Turgut Yetül’ün ceza sahası dışından şutu ağlarla buluştu ve skor 2-0'a geldi.
 
 
  Maçın 86. dakikasında oyuna sonradan dahil olan Ufuk Sivri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesispor adına bir gol daha bularak durumu 3-0’a getirdi. Maçın 90+3. dakikasında Bilecik İl Özel İdarespor’un yakaladığı bir pozisyonu gole çeviren Nebi Aktürk durumu 3-1’e getirdi. Maçta başka gol olmazken, Bilecik İl Özel İdarespor 8. hafta sonunda 3 puanda kaldı. Deplasmanda 3 gol ile 3 puanı alan Kütahya Dumlupınar Üniversitesispor ise, puanını 12’ye çıkardı.
 
 
  Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, ilk yarıda başa baş bir mücadele sergilediklerini belirtti. Kol, “İkinci yarıda yediğimiz gol sonrası takımın 10 kişi kalması oyuncuları moral olarak düşürdü. Daha sonra yaptığımız ataklarda golü bulamayınca 2 ve 3. golü yedik. Rakip takimi kutlarım” dedi.
 
 
 

Son Güncelleme: 22.11.2015 13:10
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMaçIl özel Idare
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle