MAÇ SONU SAHA KARIŞTI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup 8’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor maçı sonrası saha içi karışırken, bir taraftar sahaya atlayıp oyuncaya saldırdı.

22 Kasım 2015 Pazar 13:28
3175 Okunma
MAÇ SONU SAHA KARIŞTI

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup 8’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor maçı sonrası saha içi karışırken, bir taraftar sahaya atlayıp oyuncaya saldırdı.  

 

 

  BAL 9. Grup 8’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilecik Edebali Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maçın ikinci yarısında oyuna sonradan giren Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sporlu 17 numaralı oyuncu İhsan Can Çınar, Bilecik İl Özel İdaresporlu futbolcular arasında itişmeler yaşandı.

 

 

 Taraftarların tepkisi ile karşılaşan İhsan Can Çınar buldukları bir gol sonrası tribünlere dönerek el hareketi yaptı. Maçın orta hakemi Mustafa Hakan Belder'in bitiş düğünü çalmasının ardından yaptığı hareket sonrası Bilecik İl Özel İdaresporlu futbolcuların tepkisi ile karşılaşan İhsan Can Çınar, koşarak soyunma odasına gitmek istedi. Bu sırada soyunma odasının girişinde tribünden sahaya atlayan taraftar Samet H.Ç. elindeki su dolu pet şişeyi İhsan Can Çınar'a fırlatarak, oyuncuya saldırdı. Bunun üzerine emniyet güçleri taraftarı etkisiz hale getirerek gözaltına aldılar.

 

 

 Saha içinde 2 takım oyuncuları arasındaki yaşanan sözlü ve fiili saldırıları ise, her iki takım yetkilileri önledi. Bu sırada taraftarların tepkisini alan oyuncu İhsan Can Çınar'ın antrenörü, taraftarlara dönerek, "Ben onun cezasını vereceğim merak etmeyin" demesine rağmen taraftarlar tepkilerine devam etti. Bir süre soyunma odasına giremeyen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sporlu oyuncular taraftarların stadı terke etmesini bekledi. Stad boşalınca hakemler ile birlikte soyunma odasına giden oyuncular, bir süre soyunma odasından çıkamadılar.

 

 

 Stad çevresinin boşaltan ekipler, yoğun güvenlik önlemleri arasında konuk ekip oyuncuları otobüslerine bindirdi. Bu sırada soyunma odasından çıkan İhsan Can Çınar’a arkadaşları “Koş, koş geliyorlar” esprisi yapmaları üzerine İhsan Can Çınar, koşarak otobüse girdi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sporlu oyuncular ve teknik heyet, polis arabaları kontrolünde Bilecik’ten ayrıldılar.

 

 

  Öte yandan gözaltına alınan taraftar, Bilecik Çarşı Polis Merkezi’ne götürüldü.

 

Son Güncelleme: 22.11.2015 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle