80 YILLIK LEZZET SOFRASINDA BULUŞTULAR

Bilecikspor’lu yöneticiler ve futbolcular bugün kazandıkları Pazaryerispor maçı sonrası Akkoç lokantasında buluştular.

26 Mart 2015 Perşembe 07:47
1217 Okunma
80 YILLIK LEZZET SOFRASINDA BULUŞTULAR

  Bilecikspor’lu yöneticiler ve futbolcular bugün kazandıkları Pazaryerispor maçı sonrası Akkoç lokantasında buluştular. 

 

 

  Bilecik’te 1935 yılından beri Akkoç lokantasının 2’nci kuşak sahibi olan Kerem Akkoç, Pazaryerispor maçı sonrası Bilecikspor’a destek yemeği verdi. Bilecikspor’u kendi lokantasında ağırlayan ve bu yemeği vermekten mutluluk duyduğunu belirten Kerem Akkoç, “Bilecikspor’un bütün maçlarını büyük bir zevk ve gururla izliyoruz. Her zaman nerede ve ne zaman olursa olsun Bilecikspor’a destek vermeye devam edeceğiz. Onları burada lokantam da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Takımı, kulüp başkanımızı da çok seviyorum. Her zaman başımızın üstünde yerleri olduklarını da bilmelerini istiyorum” dedi.

 

 

  “12’DE 12 YAPTIK VE BİR SERİ YAKALADIK”

 

 

  Bilecikspor Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu ise, futbolculara verilen bu yemekten çok memnun kaldığını aktardı. Cinoğlu, “12 de 12 yaparak bir seri yakaladık. Bu sezonun sonunda şampiyonluk hedefliyoruz demeye başladık. Önceden böyle bir hedefimiz yoktu. Şartlar ve zeminler bizi böyle bir noktaya getirdi. Her maçtan sonra bir esnafımız, bir iş adamımız bize sahip çıkıyor. Takımla beraber bize de mutluluk veriyor. Bugün de 1935 yılından beri Akkoç Lokantasının Bilecik’te verdiği hizmetlerin son varisi Kerem Akkoç bizi ağırladı. Ona da kulübüm ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Böyle desteklerin devam etmesini diliyorum ve takıma bu galibiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 26.03.2015 07:47
Anahtar Kelimeler:
SporBİLECİKDestekYemek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle