AK Parti Bilecik Milletvekili aday adayı Ramazan Kurtulmuş, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

07 Mart 2015 Cumartesi 12:17
1239 Okunma

 AK Parti Bilecik Milletvekili aday adayı Ramazan Kurtulmuş, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

 

 Kurtulmuş, yayımladığı mesajda, bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişme, kadına ayırdığı yer, ona duyduğu saygı, verilen hak ve sorumlulukla ölçüldüğü belirterek mesajına şöyle devam etti.

 

“Sağlıklı ve Huzurlu bir toplumun temel taşları olan kadınlarımız; her alanda fedakarlıkları ile sonsuz sevgiyi ve hoşgörüyü hak etmektedirler. Maalesef son günlerde kadın ve kızlarımıza yönelik şiddet ve kötü muamele haberlerine tanık oluyoruz. Kadınlara ve kızlarımıza yapılan bu şiddet ve kötü muameleleri şiddetle kınıyorum. İslam dinimizde ve kutsal kitabımız Kur’anı Kerimde kadınların hakları ve özellikle korumada üstün tutulmaları gerektiği "Cennet annelerin ayakları altındadır" gibi birçok hadis ve ayetle vurgulanmaktadır. Bu duygu ve düşünceler ile her türlü zorluğa göğüs geren, yaşamımızın her anını varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Son Güncelleme: 07.03.2015 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle