1. AMATÖR LİG'DE İLK YARI SONA ERDİ

Bilecik 1. Amatör Lig'de ilk yarı sona ererken, A grubunda Söğüt, B grubunda 1308 Osmaneli Belediyespor lider tamamladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Aralık 2023 Perşembe 11:32
146 Okunma
1. AMATÖR LİG'DE İLK YARI SONA ERDİ

Bilecik 1. Amatör Lig'de ilk yarı sona ererken, A grubunda Söğüt, B grubunda 1308 Osmaneli Belediyespor lider tamamladı.


 

Bilecik 1. Amatör Lig'de 7'şer takımlı A ve B gruplarında 6'ıncı hafta geride kalırken, ligin ilk yarısının son maçlarında toplamda 30 gol atıldı. A grubundan lider Söğütspor grubun flaş takımı 1299 Bilecik Külübünü kendi evinde 5-1 mağlup ederken, Vitraspor deplasmanda Gölpazarı Belediyespor'u 2-0 yendi. Grubun son maçında Kürespor, Güneşspor deplasmanında adeta gol olup yağdı. Kürespor rakibini 11-2 yenerken, Gülümbespor bu haftayı BAY geçti. Bu sonuçlardan sonra Söğütspor 15 puanla liderliğe yükselirken, Vitraspor ve 1299 Bilecik Kulübü 13'şer puanla 2 ve 3'üncü sırayı paylaştılar. Gölpazarı Belediyespor 12 puanla grupta 4'üncü sırada yer alırken, Kürespor 6 puanla 5'inci sırada, Gülümbespor 3 puanla 6'ıncı sırada yer aldı. Ligde henüz puanı bulunmayan Güneşspor lifin ilk yarısını son sırada tamamladı.
Ligde 6'da 6 yaptı
B grubunda ise; ligde 6'da 6 yaparak kalesinde bir gol bile görmeyen 1308 Osmaneli Belediyespor ligin ilk yarısını lider tamamlandı. İlk yarının son maçında Osmaneli derbisinde 1308 Osmaneli Belediyespor, Osmaneli Gençlerbirliği Spor'u 5-0 yenerken, Karaköyspor, Pazaryerispor 1-0 yendi. İçköyspor deplasmanda karşılaşacağo Dodurgaspor'un maça çıkmasını nedeniyle maçı 3-0 hükmen kazandı. Akpınarspor bu haftayı BAY geçerken, ligin ilk yarısını 18 puanla 1308 Osmaneli Belediyespor lider tamamladı. Osmaneli Gençlerbiliği Spor ile İçköyspor 12'şer puanla 2 ve 3'üncü sırada yer aldılar. 7'şer puanda bulunan Akpınarspor ve Pazaryerispor 4 ve 5'inci sırada yer alırken, ligde henüz puanı bulunmayan Dodurgaspor ligin son sırasında yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle