YARDIM TIRI BİLECİK'TEN YOLA ÇIKTI

Bilecik Valiliği koordinesinde hazırlanan yardım tırı, Pakistan'da sel bölgesindekilere ulaştırılmak üzere uğurlandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Eylül 2022 Salı 12:20
131 Okunma
YARDIM TIRI BİLECİK'TEN YOLA ÇIKTI

 Bilecik Valiliği koordinesinde hazırlanan yardım tırı, Pakistan'da sel bölgesindekilere ulaştırılmak üzere uğurlandı.


 

Pakistan'da meydana gelen sel felaketinde mağdur olanlar için valiliğin düzenlediği yardım kampanyasına, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, hayırsever iş insanları destek verdi.

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya’nın katılımıyla, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve binlerce evin hasar gördüğü Pakistan'a bin koli gıda ve beşyüz koli hijyen malzemeleri taşıyan yardım tırı gönderildi.


 

Gönderilen yardım kolileri hakkında bilgi veren Vali Kızılkaya, “Bin gıda kolisi ve beşyüz hijyen kolisini bugün Bilecik’ten uğurluyoruz. Pakistan halkına Bilecik’ten, kardeşlerinden selam sevgi ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.


 

Vali Kızılkaya, gıda kolilerinin hazırlanmasında katkısı olan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle