VALİ KIZILKAYA, KURSİYERLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağlı Aile Destek Merkezi'ndeki kursiyerler ile bir araya geldi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
12 Haziran 2023 Pazartesi 13:33
54 Okunma
VALİ KIZILKAYA, KURSİYERLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağlı Aile Destek Merkezi'ndeki kursiyerler ile bir araya geldi.


Vali Kızılkaya, Aile Destek Merkezi'nin içerisinde bulunan tekstil atölyesinde eğitim alan ve üretim yaparak ev ekonomilerine katkı sağlayan kursiyerleri ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Vali Kızılkaya, kursiyerlerle yakından ilgilenerek onların emeklerini takdir etti. Kursiyerlerin tekstil atölyesinde aldıkları eğitim ve üretim faaliyetlerinin ev ekonomilerine katkı sağladığını belirtti.


Çocukların da bu merkezde yer alan oyun alanında hem öğrendiklerini hem de eğlendiklerini ifade eden Vali Kızılkaya, "Toplumun ekonomik kalkınmasına destek olmanın yanı sıra, çocukların da eğitim ve sosyal gelişimine önem veriyoruz. Bu nedenle, Aile Destek Merkezi'nin çocuklara yönelik oyun alanının hem eğlence hem de öğrenme amacıyla tasarlandı. Bu merkezler toplumsal dayanışma ve yardımlaşma açısından büyük önem taşıyor ve Bilecik'teki vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına da katkı sağlıyor" dedi.


Ziyaret, Vali Kızılkaya'nın Aile Destek Merkezi'ndeki kursiyerlerin emeklerini görmek, onları desteklemek ve merkezin faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği bir etkinlik oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle